Forum » Pomoč in nasveti » namizna svetilka + woffer
namizna svetilka + woffer
maxum ::
imam problem, na enem stekerju imam podaljšek na njem priklopljen PC in namizno svetilko, na drugem stekerju imam monitor in woffer.
problem nastane, kadarkoli prizgem ali ugasnem namizno svetilko v woferju glasno poči... sta na ločenih stekerjih, a v isti sobi, kako bi resil problem, skrbi me da ne bi kako poskodoval wofer??
hvala za nasvete...
problem nastane, kadarkoli prizgem ali ugasnem namizno svetilko v woferju glasno poči... sta na ločenih stekerjih, a v isti sobi, kako bi resil problem, skrbi me da ne bi kako poskodoval wofer??
hvala za nasvete...
vlado1 ::
woferja z tem ne boš poškodoval,se pa grdo sliši.na stikalo lučke pa veži kondič
KOLKO GNARA TOLKO MUZIKE
kondenzator-lahko ga vzameš ven iz kakšnega starega gospodijnskega aparata-ponavadi je vezan kar na stikalu-še bo najbolj poceni ali pa idi v najbljižjo trgovino z elektroniko in povej kje maš problem pa ti bojo dali po moje ne stane več kot 1eu
KOLKO GNARA TOLKO MUZIKE
maxum ::
kondezator? tole
in kam naj ga bi vezal?oz. kako, da ni preveč zakomplicirano, si ne predstavljam kam bi tole lahko vezal... :)
in kam naj ga bi vezal?oz. kako, da ni preveč zakomplicirano, si ne predstavljam kam bi tole lahko vezal... :)
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
vsaj 250v mora met ostale podatke ti javim ko bom v delavnici ne vem vsega na pamet ta kondič mislim da glih ne bo šel
KOLKO GNARA TOLKO MUZIKE
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | luč za monitorjemOddelek: Loža | 920 (741) | vostok_1 |
» | Vezava kopalniškega stikalaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 21393 (9716) | marjan_h |
» | vezava stikala z dvojnimi tipkamiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13005 (12811) | RejZoR |
» | Predelava stikala za V/I računalaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1872 (1539) | DimmniBurek |
» | UporiOddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (842) | rc-car |