Forum » Pomoč in nasveti » Problem z PCI vodilom-Aopen AK77-600 Max
Problem z PCI vodilom-Aopen AK77-600 Max
ttommy ::
Pozdravljeni,če se kdo spozna in je tako dober,da mi pomaga z nasvetom.....:
Dobil sem en računalnik,ki bi ga rad usposobil za nečakinjo (Athlon 2600+ 512MB ram,120 GB HDD,GeForce 4200Ti).
Osnovna plošča je Aopen AK77-600 Max z VIA KT600 Chipset.
Težava je,ko vstavim brezžično PCI kartico Asus.Pri zagonu mi v biosu napiše Unsuported PCI device...
V nadzorni plošči pod upraviteljem naprav je,ampak je označen z rumenim krogom in rdečim klicajem notri.Ne da se usposobit.Bios sem tudi že posodobil na zadnjo verzijo (R 1.09).
Dela pa USB Ralink wireless ključ.Samo bi potreboval tisto na PCI,ker ima anteno zraven za močnejše lovljenje signala.
Anyone?
Dobil sem en računalnik,ki bi ga rad usposobil za nečakinjo (Athlon 2600+ 512MB ram,120 GB HDD,GeForce 4200Ti).
Osnovna plošča je Aopen AK77-600 Max z VIA KT600 Chipset.
Težava je,ko vstavim brezžično PCI kartico Asus.Pri zagonu mi v biosu napiše Unsuported PCI device...
V nadzorni plošči pod upraviteljem naprav je,ampak je označen z rumenim krogom in rdečim klicajem notri.Ne da se usposobit.Bios sem tudi že posodobil na zadnjo verzijo (R 1.09).
Dela pa USB Ralink wireless ključ.Samo bi potreboval tisto na PCI,ker ima anteno zraven za močnejše lovljenje signala.
Anyone?
Gamer
xxxgeekxxx ::
Najboljše, sem sam imel wireless, pa je dobri stari kabel še vedno 100X bolši
Ke te češ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless na staregareOddelek: Strojna oprema | 1154 (666) | Riff |
» | Vtaknem USB --> PC se obesiOddelek: Pomoč in nasveti | 1679 (1313) | hojnikb |
» | Kateri iMac, ce sploh?Oddelek: Kaj kupiti | 7024 (6381) | klinker |
» | WiFi ne dela na Lenovo R500 z Ubuntu 10.04 LTS (64 bit)Oddelek: Operacijski sistemi | 1563 (1368) | Icematxyz |
» | Wake-on-WlanOddelek: Omrežja in internet | 1085 (995) | T-Majo |