Forum » Zvok in slika » Router s podporo za webcam+audio
Router s podporo za webcam+audio
celk ::
Sicer ne vem, če je to pravi razdelek v forumu, a morda pa kdo le ve.
Zamenjat moram svoj crkujoči router in sem mislil, da bi nabavil takšnega, ki ima poleg vsega običajnega tudi USB priključek za spletno kamero. To bi bil nekakšen videonadzorni sistem. Dodatna želja je seveda da "prenaša" tudi avdio.
Pred časom sem si sicer pomagal z watchdogom ampak premišljujem, da bi morda šlo tudi brez tega da imam računalnik stalno vključen samo zaradi tega. Rad bi preprosto to, da se remotely povežem s svojim ruterjem (mam fiksen IP) in pogledam kaj se dogaja v poslovnih prostorih. Če kdo ve za model in ima po možnosti izkušnje iz prve roke, se toplo priporočam.
Hvala vnaprej.
Zamenjat moram svoj crkujoči router in sem mislil, da bi nabavil takšnega, ki ima poleg vsega običajnega tudi USB priključek za spletno kamero. To bi bil nekakšen videonadzorni sistem. Dodatna želja je seveda da "prenaša" tudi avdio.
Pred časom sem si sicer pomagal z watchdogom ampak premišljujem, da bi morda šlo tudi brez tega da imam računalnik stalno vključen samo zaradi tega. Rad bi preprosto to, da se remotely povežem s svojim ruterjem (mam fiksen IP) in pogledam kaj se dogaja v poslovnih prostorih. Če kdo ve za model in ima po možnosti izkušnje iz prve roke, se toplo priporočam.
Hvala vnaprej.
Key Quest ::
Enostavnejsa resitev, ki je na trgu ze kar precej cajta, se imenuje
*wait for it*
IP KAMERA
*wait for it*
IP KAMERA
Ja razumem, ampak to moram kupit ;) web cemerce pa imam vsaj dve že na zalogi ;)
Nekako si poskušal biti duhovit se mi zdi?
Nekako si poskušal biti duhovit se mi zdi?
Key Quest ::
Ja, ne vem. Nocem biti neprijazen, ampak mislim da tudi routerji z webcam podporo niso ravno zastonj, oziroma cenejse IP kamere so pravzaprav v rangu teh routerjev za domaco rabo. Sicer iskreno povedano resno ne vem ce se je kdo domislil webcam podpore na routerju, ok vrjetno se je, samo pol postane bolj vprasljivo ali je zadeva dejansko dobavljiva pri nas in ali bi bilo zdruzljivo s tocno tvojo spletno kamero. Odgovor na oboje je zelo vrjetno negativen. Sem pa ti pa zato raje predlagal resitev, ki se meni osebno zdi veliko boljsa. IP kamera je pac bistveno bolj versatilna, ker je povsem neodvisna od vseh ostalih naprav in se mi zdi tocno to kar ti isces.
Hvala za odgovor. Vidim da si se bolj potrudil kot se je sprva zdelo. Oprosti. Razumem in cenim. Zadeva je pač taka, da sem nekoč ob konfiguraciji nekega routerja (žal se ne spomnim modela) pri nekem kolegu opazil to zadevo kot možnost med številnimi zavihki. In nekako se mi je zdelo, da morda ta reč obstaja precej serijsko vsaj pri kakšnem od proizvajalcev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP kamera, NAS, router in FTPOddelek: Omrežja in internet | 1370 (1238) | slowie |
» | Omrežna vrata (porti)Oddelek: Omrežja in internet | 6942 (5371) | Daniel |
» | težava z dostopom do IP kamere prek dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 6159 (4665) | nx6325 |
» | IP kameraOddelek: Kaj kupiti | 8383 (6770) | xCore |
» | Program za "Motion detection"Oddelek: Programska oprema | 2310 (2021) | BIG_Yack |