» »

Comp ne prižge

Comp ne prižge

b00n ::

spravil sm se popravit reset, front usbs itd. kable (nekoč ponesreči iztaknil)

pred in po vsakem priklopljenem kablčku sm prižgal comp, da sm vidu če je prav priklopljeno.

pri tazadnem usbju prižgem zadevo, nakar se iz kompa le malce pokadi in se ne prižge več.

to, da sem narobe priklopil je razvidno...nevem pa kaj se je skurilo...maticna?

JJM ::

Sicer ne vem kako ti je to uspelo, če si res samo priklapljal te kable, ampak sem že videl bolj čudne stvari...

Najenostavneje je da odpreš zadevo in poskusiš zavohat kje smrdi po zažganem (v kolikor ni vidnih sledi).
Če ti je res uspelo skurit matično je vprašanje če niso šle zraven še ostale komponente.
Drugače če si poskusil prižgat zadevo se kaj ventilatorji ali diski vrtijo? Piska/cvili napajalnik?

nope, odziva ni niti malo. vohalo se je pa le kakih 30sekund po incidentu, sedaj nič, torej nevem točno kaj bi lahko bilo.

BALAST ::

Kakšen računalnik imaš in če je še kaj garancije?

TOP ::

Ja verjetno si zamenjal plus pa maso,ker drugače ne bi skuru.In zakaj ni si pogledal navodila od matične,kje pride kakšna žička.

Računalnik je iz kamene dobe tako da ni problema (garancija, navodila, ... že vse long-gone), le zanimalo me je kaj je šlo po gobe in zakaj, da se v prihodnosti ne ponovi :).

Hvala za odgovore

ModriN96 ::

Več kot logičn je d je šla plata u maloro...torej kupš novo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Priklop starega trdega diska v nov računalnik

Oddelek: Strojna oprema
231565 (1223) FireSnake
»

PC se ne požene (strani: 1 2 3 )