Forum » Omrežja in internet » težave s hitrostjo odjemanja
težave s hitrostjo odjemanja
nogavice ::
Pozdravljeni!
Imam težavo pri svoji internetni povezavi. Imam Siol paket 1mega.
Ko snemam razne torrente mi hitrost normalno zraste na 140kb, potem pa pade na 20, ponovno zraste na 150, ko pride do tam, pade na 20...itd - to se nonstop ponavlja.
Ali morda veste v čem bi bila lahko težava? ... vem pa da ni težava v seederjih, ker je tako pri vseh torrentih iz različnih virov.
Hvala za odgovor.
Imam težavo pri svoji internetni povezavi. Imam Siol paket 1mega.
Ko snemam razne torrente mi hitrost normalno zraste na 140kb, potem pa pade na 20, ponovno zraste na 150, ko pride do tam, pade na 20...itd - to se nonstop ponavlja.
Ali morda veste v čem bi bila lahko težava? ... vem pa da ni težava v seederjih, ker je tako pri vseh torrentih iz različnih virov.
Hvala za odgovor.
nogavice ::
sem za ruterjem ja... pri ostalih prenosih preko brskalnika nisem opazil česa podobnega... morda tudi zato, ker nisem odjemaval večjih datotek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wi-Fi hiter, kabel počasenOddelek: Omrežja in internet | 1843 (988) | tonccy |
» | switch za IPTVOddelek: Pomoč in nasveti | 2309 (1403) | blaz87 |
» | linux kernel porabi po nekaj casa malo manj kot 10 GB rama?Oddelek: Operacijski sistemi | 1603 (815) | Brane22 |
» | FTP upočasni download po nekaj sekundahOddelek: Omrežja in internet | 2018 (1794) | solo5 |
» | WRT54GS ali WRT54GL router?Oddelek: Omrežja in internet | 2761 (1900) | amigo_no1 |