Forum » Omrežja in internet » Kater router izbrati?
Kater router izbrati?
rzidar1 ::
Pozdravljeni!
Kot sem že poročala, je moj router Belkin F5D8230-4 v2 pri koncu z močmi. Ker ima doživljensko garancijo, mi ga bodo menjali.
In tako imam dve opciji.
- menjava 1:1 za Belkin F5D8236NV4
- z doplačilom 26€ za Belkin F5D8232YY4
Ker se na te reči ne spoznam vas prosim, da mi predlagate kaj in kako.
Vsak nasvet mi bo prav prišel.
Pogoj je, da ima vsaj takšen domet brezžičnega omrežja, kot ga je imel Belkin F5D8230-4 v2.
Kot sem že poročala, je moj router Belkin F5D8230-4 v2 pri koncu z močmi. Ker ima doživljensko garancijo, mi ga bodo menjali.
In tako imam dve opciji.
- menjava 1:1 za Belkin F5D8236NV4
- z doplačilom 26€ za Belkin F5D8232YY4
Ker se na te reči ne spoznam vas prosim, da mi predlagate kaj in kako.
Vsak nasvet mi bo prav prišel.
Pogoj je, da ima vsaj takšen domet brezžičnega omrežja, kot ga je imel Belkin F5D8230-4 v2.
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
Gwanaroth ::
Vse od naštetega je po domače povedano crap.
Četudi boš zamenjala, boš prej ali slej imela podobne probleme, kot s starim. Belkin pač ni to to, face it.
Linksys WRT54GL za 47 EUR
ali
Buffalo WHR-HP-54G, za katerega pa trenutno ne najdem linka, je pa tam-tam z Linksysom, tako cenovno, kot tudi kvalitetno.
Četudi boš zamenjala, boš prej ali slej imela podobne probleme, kot s starim. Belkin pač ni to to, face it.
Linksys WRT54GL za 47 EUR
ali
Buffalo WHR-HP-54G, za katerega pa trenutno ne najdem linka, je pa tam-tam z Linksysom, tako cenovno, kot tudi kvalitetno.
Lights often keep secret hypnosis..
Ja seveda.
Samo... Nimam druge izbire kot tisto dvoje namesto starega.
A potem raje vzamem za menjavo 1:1 in prodam in kupim Linksys?
Samo... Nimam druge izbire kot tisto dvoje namesto starega.
A potem raje vzamem za menjavo 1:1 in prodam in kupim Linksys?
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
Gwanaroth ::
Absolutno.
Vendar ga prej moraš še prodat, kar ne bo lahko, glede na to, da je Belkinov router precej slab in Linksysa dobiš za "drobiž".
Vendar ga prej moraš še prodat, kar ne bo lahko, glede na to, da je Belkinov router precej slab in Linksysa dobiš za "drobiž".
Lights often keep secret hypnosis..
Aha.
Dobro.
Hvala za nasvet!
Dobro.
Hvala za nasvet!
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
Zgodovina sprememb…
- spremenila: rzidar1 ()
srus ::
V februarskem Monitorju so pripravili pregled brezžičnih ruterjev. Preberi ga, morda dobiš kakšno idejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi ruter-pozabljeno gesloOddelek: Omrežja in internet | 10544 (9688) | lali12 |
» | keri ruter do 100€ z mnogo featursi? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15587 (13334) | neres |
» | Linksys_WRT54GL in T2_pomočOddelek: Omrežja in internet | 2909 (2909) | PARTyZAN |
» | Brezzicna delitev internetaOddelek: Omrežja in internet | 1792 (1534) | bluefish |
» | !problem: Ruter, 2. Problem: RamiOddelek: Strojna oprema | 1189 (1045) | #000000 |