Forum » Izdelava spletišč » phpbb 2 varnost
phpbb 2 varnost
boss-tech ::
Na nekem forumu sem opazil da se registrirajo neka čudna imena in potem spamajo po forumu. Forum je verzija phpbb 2 ob registraciji ima tudi slikovno preverjanje... zanima me kako lahko pride skripta mimo tega in se registrira? Kako se da to odpravit? Hvala
- premaknil iz Omrežja in internet: bluefish ()
KoMar- ::
Tista stara črnobela CAPTCHA je totalno zanič in neučinkovita in jo lahko vsak razbije. Možnost imaš namestit modifikacijo za boljšo CAPTCHO ali pa nadgradnjo na phpBB3, ki ima vse skupaj močno izboljšano, pa še reCaptcho podpira.
680x0 ::
Za Slovenske forume je še najbolj elegantna rešitev, da si namestiš plugin za dodatno vprašanje pri registraciji, npr. "Najvišja gora v Sloveniji?".
Vuli ::
Ni čudno, če uporabljaš par let star relis. Posodobi forum na 3.0.6 oz najnovejšo verzijo pol pa bo.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Human VerificationOddelek: Omrežja in internet | 638 (514) | pr25012 |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15857 (11339) | mmorph |
» | Postavitev phpbb3 forumaOddelek: Izdelava spletišč | 1958 (1627) | KoMar- |
» | Nov spam/abuse bot na phpBB forumih?Oddelek: Omrežja in internet | 2211 (1559) | Iskraman |
» | Moj nov forum- tudi modifikacije- potrebujem uporabnikeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1362 (1079) | PrimozR |