Forum » Mobilne tehnologije » Android - katere aplikacije
Android - katere aplikacije
radmannsdorf ::
Obstaja kakšna budilka, ki začne brati obveznosti, ki jih moraš čez dan storiti? Torej, da te z branjem zbudi. Najbolje bi bilo, da brala iz koledarja.
Mogoče Smooth Calendar. Jaz ga uporabljam za opomnike. Na prvi strani mi kaže naslednje tri stvari ki so na seznami, današnje lahko celo v drugi barvi, opominja različno dolgo časa, kot nastaviš. Must have za službo :)
https://play.google.com/store/apps/deta...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
IQ42 ::
Generična budilka je špica. Sploh Rooster Alarm. De ste vidl ksiht od moje drage, tisto jutro...
Daj link od prave aplikacije, da svoje drage razveselimo, če si ti že svojo :)
Ma sej če maš ICS ali JB je to med prednaloženimi aplikacijami. Odpri aplikacije in to je tista budilka (saj je edina),ki ima gor dva zvonca in knof.
Have fun!
I have learned from my mistakes
and I am sure I can repeat them exactly.
and I am sure I can repeat them exactly.
c00L3r ::
Ja res, ampak kaj mi google maps pomaga recimo v tujini, saj rabim povezavo, račun bo velik. Grem za 1. maj na Mađarsko, bi rabil, ampak...?! Je pa v akciji še 3-4 dni Sygic, karta Evrope po polovični ceni doživljensko, pride okoli 27-28 EUR kar pa ni veliko če res rabiš!
Jaz sem tudi pred par dnevi kupil karte za Evropo. 25€ se mi ne zdi dosti za to.
Pesimist ::
Kaj ta google maps navizgleda kr nekak minimalisticen, niti druga ko top down 2d view nima?
Sem vrgo gor sygic za starse za vsak slucaj. Meni osebno je dovol google maps le kaki vec view bi lahko mel.
Sem vrgo gor sygic za starse za vsak slucaj. Meni osebno je dovol google maps le kaki vec view bi lahko mel.
Ker imam ze prevec android naprav me zanima ce obstaja app za nadzor polnosti baterije, dabi se vsem updejtalo na neko skupno srean ali windows 8 program.
edit: ze najšo. http://tasker.wikidot.com/automatic-ema...
Odlično dela zgornja tasker python scripta.
Odlično dela zgornja tasker python scripta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Qushaak ::
Muzičarji, ki mate tablice in jih uporabljate (občasno) kot notno stojalo me zanima kaj priporočate - MobileSheets Music Reader ali Orpheus Sheet Music Reader ali kaj tretjega?
Cena in/ali verzija Android-a nista pomembna.
Cena in/ali verzija Android-a nista pomembna.
Nekaj glede battery saving apps kot juice defender.
Vidim da explicitno napise data off when wifi!
Ni to nekaj normalnega ko mas wifi? Sej te ni posebnega data radia?
Vidim da explicitno napise data off when wifi!
Ni to nekaj normalnega ko mas wifi? Sej te ni posebnega data radia?
Vam dela ta drek od google play stora? probavam kupit en plugini za avtomatizacijo pa samo errore mece!
Napaka povezave SSL
Napaka povezave SSL
cryptozaver ::
A obstaja za Android (S4 mini) kakšna aplikacija (ali pa morda že sam telefon to zna pa jaz ne znam uporabit ;) ), ki iz 4-ih 5-ih slik naredi skupno/sestavljeno sliko (nekakšen kolaž)?
BladE_ ::
Vam dela ta drek od google play stora? probavam kupit en plugini za avtomatizacijo pa samo errore mece!
Napaka povezave SSL
To use this application you need the app "Locale" or "Tasker". These programs aren't free and you need to buy them seperately.
Akcija - Reakcija
Napaka povezave SSL
To use this application you need the app "Locale" or "Tasker". These programs aren't free and you need to buy them seperately.
mam tasker. Si zgresene klice,smse in status o low batteriji posiljam na email in rabim ta addon za seamless posiljanje.
BladE_ ::
Poskusi počistiti chace za Google Play in Google Services Framework... Settings -> Apps -> All...
Akcija - Reakcija
Mavrik ::
Ali pa preveriti da nimaš kakega "pametnega" in nelegalnega firewalla na wifi omrežju :P
The truth is rarely pure and never simple.
sem porihto. siol in njihovo forsiranje 24h reconnecta je IP menjo in dnsji od unblock us niso bili seznanjeni s tem. Ocitno tudi googleplay handlajo ne samo netflix and co.
Mavrik ::
Važno da je Google Play drek ko ti ga omrežje blokira a ne? :P
The truth is rarely pure and never simple.
@cryptozaver
A tkole:
al misliš kakšno panoramo?
Kolaž, ne panoramo. Nekaj takega:
Pithlit ::
No, sej imaš en link zgoraj. Pa mal pobrskaj po podobnih zadevah. Photo Grid zgleda spodobno.
Life is as complicated as we make it...
Photo Grid je precej kompleksna zadeva. Rabim nekaj čist simple če ma kdo izkušnje...
;-) ::
Kaj uporabljate za panorame? Oem program na xperii z je za drek, napram iphone 5s dela porazne slike.
števec korakov rabim in napotek kje telefon nosim. Zep v jakni al oni globoko siroki na hlačnicah, ko lahko cele flashe not stisnes, da bi najbolše štelo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
jedateruk ::
Obstaja kaj za nastavitve glasnosti mikrofona? Pa ne samo za klice, ampak tudi za voice recorder, za talking igre itd.
;-) ::
števec korakov rabim in napotek kje telefon nosim. Zep v jakni al oni globoko siroki na hlačnicah, ko lahko cele flashe not stisnes, da bi najbolše štelo.
Ko sem na iphone 5s testiral tale števec korakov je bil kar natančen tudi če sem ga imel v delovni obleki pri prsih, isto kot v žepu v hlačah na 100 korakov se ni zmoto več kot 3-4.
bom dans dva appa vzporedno runal, samo kolikor sem na hitro probal so odstopanja gromozansko velika. En app ma + ker laufa 24h z 3% porabo. Samo ta ravno kaze big numbers. Deluje na nekem principu da steje in potem odšteje ce ni dalših movmentov...
Egidij88 ::
Zdaj se igračkam malo z Google Maps in vidim, da v SLO ne moreš shraniti offline mapsov?
Qushaak ::
Resnično se sprašujem kaj Google-u ni jasno, da ne zna/noče implementirati offline zemljevidov (z možnostjo posodabljanja) kot imajo to Navigon/Sygic/.... Samo to bi dodali brez vseh glupih omejitev (konc koncev so 32GB SD kartice danes precej poceni) in bi bili plačljivi tekmeci v hudih težavah.
Je kak tehničen razlog morda, da temu ni tako?
bosmla ::
Resnično se sprašujem kaj Google-u ni jasno, da ne zna/noče implementirati offline zemljevidov (z možnostjo posodabljanja) kot imajo to Navigon/Sygic/.... Samo to bi dodali brez vseh glupih omejitev (konc koncev so 32GB SD kartice danes precej poceni) in bi bili plačljivi tekmeci v hudih težavah.
Googlu so se (proizvajalci?) kartice nekaj zamerile in hace za vsako ceno imet vse v "fiksnem" spominu. Ali pa je to zelja NSA&Co da slucajno ne bi mogli dostopat do podatkov na telefonu teroristov?
jaz sem mel beautiful widget flip clock. Baterijo žere ko fukjeno, 2-3% na 2 uri pri idle.
DuleKrtola ::
Rabim app ki me opozori na battery drain. Ne iščem battery saving app, ampak preprost app ki enkrat na minuto zracuna hitrost praznjenja in če je večja od nastavljenega praga naj spusti notification. V poplavi battery saverjev na marketu ne najdem nekaj tako preprostega
radmannsdorf ::
Zakon aplikacija za odstranitev bloatware-a.
Nad Xperio Ray sem že skor obupal, ker imajo romi ponavadi gor cel kup raznega programja ki se ga ne da ostraniti.
S tole aplikacijo pa sem odstranil več kot 70 stvari in zdej dela telefon ko urca!:)
PS: potrebuje root
Nad Xperio Ray sem že skor obupal, ker imajo romi ponavadi gor cel kup raznega programja ki se ga ne da ostraniti.
S tole aplikacijo pa sem odstranil več kot 70 stvari in zdej dela telefon ko urca!:)
PS: potrebuje root
Longinus ::
a obstaja mogoče kak widget v katerem lahko predvajaš videje brez da bi posebej odpiral video playera na mobiju ??
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse
Martin Krpan ::
Nabavil sem tablico in se prvikrat srečujem z androidom.
Rabil bi nasvet katere brezplačne aplikacije (programe?) priporočate za:
1. glasbo - kaj v stilu Aimpa
2. video
3. office za pregled datotek pps in word
4. GPS navigacijo
5. GPS tracker -enostaven
6. program za mail podoben Thunderbird
7. program za PDF
IR daljinec za TV - enostaven
Hvala
Rabil bi nasvet katere brezplačne aplikacije (programe?) priporočate za:
1. glasbo - kaj v stilu Aimpa
2. video
3. office za pregled datotek pps in word
4. GPS navigacijo
5. GPS tracker -enostaven
6. program za mail podoben Thunderbird
7. program za PDF
IR daljinec za TV - enostaven
Hvala
Pithlit ::
Rocket Player
BSPlayer
Polaris Office
iGO
?
?
ezPDF
?
To imam jaz, drugi ti bodo pa druge svetovali... mogoče boljše, mogoče slabše. Itak se gre za osebne preference.
Za spletni radio pa TuneIn.
BSPlayer
Polaris Office
iGO
?
?
ezPDF
?
To imam jaz, drugi ti bodo pa druge svetovali... mogoče boljše, mogoče slabše. Itak se gre za osebne preference.
Za spletni radio pa TuneIn.
Life is as complicated as we make it...
Gogyto ::
Oj.
Rabil bi imenik, kjer bi lahko za isto osebo imel vpisanih več podatkov, predvsem pa številk... Recimo, oseba XYZ, mobilc xxxxxxx, stacionarni yyyyyyy, mail xyz@nnn.com, drugi mobilc xxxxxx1 ...
Tale default Stiki tega ne omogoča... Kar pa sem probal drugega, mi pa pri urejanju vedno meče ravno Stike ven, kjer sem omejen na eno cifro.. .Vem pa, da sem že imel narejeno tako, da sem imel shranjenih več podatkov pod en stik...
Tenkju
Rabil bi imenik, kjer bi lahko za isto osebo imel vpisanih več podatkov, predvsem pa številk... Recimo, oseba XYZ, mobilc xxxxxxx, stacionarni yyyyyyy, mail xyz@nnn.com, drugi mobilc xxxxxx1 ...
Tale default Stiki tega ne omogoča... Kar pa sem probal drugega, mi pa pri urejanju vedno meče ravno Stike ven, kjer sem omejen na eno cifro.. .Vem pa, da sem že imel narejeno tako, da sem imel shranjenih več podatkov pod en stik...
Tenkju
knesz ::
Oj.
Tenkju
Default Stiki to omogočajo. Če greš pod "uredi", imaš možnost "dodaj novo" (telefonsko številko), kjer izbereš tudi kategorijo.
@ knezs
Maš prav. Zdajle pogruntal, ko sem prebral tvoj odgovor.. FOra je bila, da sem jaz imel nastavljeno na SIM, ki ne omogoča dodajanja več cifer pod isto osebo. Ko sem naštimal na telefon, lahko urejam kot si napisal.. Hvala za pomoč!!
Maš prav. Zdajle pogruntal, ko sem prebral tvoj odgovor.. FOra je bila, da sem jaz imel nastavljeno na SIM, ki ne omogoča dodajanja več cifer pod isto osebo. Ko sem naštimal na telefon, lahko urejam kot si napisal.. Hvala za pomoč!!
Lion29 ::
Oj.
Tenkju
kako ne omogoca? meni default omogocajo dodajanje poljubna polja
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Male lahke super aplikacije za android (small, light, cool, necessary aps)Oddelek: Mobilne tehnologije | 8140 (1084) | marS |
» | Obupno počasen AndroidOddelek: Mobilne tehnologije | 9659 (8339) | joze67 |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12470 (7739) | BladE_ |
» | Spam kot notifications na androiduOddelek: Mobilne tehnologije | 4788 (4450) | CaqKa |