» »

Android - katere aplikacije

Android - katere aplikacije

««
18 / 51
»»

Jerry000 ::

Men najbolsa je sleep bot. Ma tut dober UI

BladE_ ::

Vitamin-B je izjavil:

BladE_ je izjavil:

Sicer te funkcije nima ampak Alarm Clock Xtreme zmaga med budilkami(vsaj zame)...

To tudi sam uporabljam, ampak bi res rad eno budilko, ki ima to funkcijo. Tako sem imel na symbianu in sem se navadil, da določim snooze time glede na uro in utrujenost :P

Slučajno testiram aplikacijo Sleep as Android, ki ima opcijo bujenja v intervalih in te zbuja počasi... ima pa točno to funkcijo, ki jo iščeš, z dolgim pritiskom na "snooze" gumb ti ponudi več opcij...
Akcija - Reakcija

Pithlit ::

No, če maš zjutraj cajt se na telefonskem ekrančku z zlimanimi vekami preganjat po opcijah...
Life is as complicated as we make it...

Bellzmet ::

Raje že zvečer naštimaš budilko za pol ure kasneje ne pa da ti potem snooze teži na 5 minut...itak veš kdaj je treba vstat. Če pa ni treba vstat potem pa ne rabiš budilke.

bojany ::

Vitamin-B je izjavil:

BladE_ je izjavil:

Sicer te funkcije nima ampak Alarm Clock Xtreme zmaga med budilkami(vsaj zame)...

To tudi sam uporabljam, ampak bi res rad eno budilko, ki ima to funkcijo. Tako sem imel na symbianu in sem se navadil, da določim snooze time glede na uro in utrujenost :P

Pozdravljen.
Poskusi s temle Alarm Pro:
https://play.google.com/store/apps/deta...

LP, B

bojany ::

WaterBoy je izjavil:

Katero navigacijo pa uporabljate na telefonih. Dobro je da ima offline mape

Pozdravljen.
Sam uporabljam Sygic:

Mape za celotno Evropo te bodo stale okrog 35evr, velja pa licenca neomejeno časa. Morda imajo druge navigacije kakšno boljšo karto ali kako ulico več, sam sem z aplikacijo izredno zadovoljen. Me je demo verzija (beri "gusarska") rešila iz blodnjaka Budimpešte in sem se navdušen odločil, da jim odštejem tistih trideset evrov in do sedaj mi ni žal, pa jo uporabljam skoraj dve leti. Tako da, priporočam.

LP, B

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bojany ()

Nejcos ::

SimplTech je izjavil:

Iščem predloge za enostavno aplikacijo, ki bi ponoči izklopila prenos podatkov/WLAN in po možnosti znižala glasnost zvonenja.

Obstaja kakšna preverjena rešitev? Google je poln predlogov, a je vsega preprosto preveč in vsak hvali svojo.

Vse zna, ob določenih časih ti spreminja glasnost, wireless in ostalo, celo lahko naštimaš da gre v tihi način, dovoli pa določenim številkam da zvonijo.
Glede NFC nalepk je pa tako, če nimaš rootan telefon ti NFC nalepke ne bo zaznal če je telefon zaklenjen oz v sleep, ga je potrebno zbudit in položit na nalepko, to je zame totalno neuporabno. Sm kupil 15 nalepk in stojijo v omari zaradi neuporabnosti. Če telefon odklenem ga lahko tud z eno tipoko utišam, ne rabim za to nalepke

xandros ::

Imam pocket aplikacijo.
Telefon ima /, sdcard0(interni) in sdcard1(dodatna sd kartica).
Nikakor mi ne uspe, da bi pocket clanke shranjeval na sdcard1, ampak vedno to pocne na interni sdcard0.

Kako to zamenjam?

Izaso ::

Tale aplikacija se mi zdi tudi zelo uporabna:

IL_DIAVOLO ::

Pozna kdo kakšno dobro aplikacijo, da bi omejilo delovanje prgramov od zadaj na minimum, ker mi ful porablja baterijo.

Mavrik ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Pozna kdo kakšno dobro aplikacijo, da bi omejilo delovanje prgramov od zadaj na minimum, ker mi ful porablja baterijo.

Gumbek "Uninstall".
The truth is rarely pure and never simple.

Včasih ne dela (na stock ROMih, s stock sran...err...programčki).

Greenify mogoče? Če uninstall ne dela.

bosmla ::

Kaj pa kak app, ki ti pove kateri od instaliranih app ti daje reklame med obvestila (na spustni meni)?

bosmla je izjavil:

Kaj pa kak app, ki ti pove kateri od instaliranih app ti daje reklame med obvestila (na spustni meni)?

Dolgi pritisk na obvestilo in "App Info".

BladE_ ::

Za vse ROOTane ena zanimiva zadevica -> Xposed Framework...

Akcija - Reakcija

bosmla ::

@Mavrik - vedno jezno pocistim... prehitro - hvala

shadeX ::

Potreboval bi eno android aplikacijo, ki meri čas koliko porabiš na x sekund kadar tečeš. Npr rad bi da bi mi aplikacija izmerila koliko časa tečem na 60 sec, ali pa po želji. Sem na hitro pogledal na g. play, ampak ne dobim nič pametnega.

Koliko časa tečeš na 60s? A se ti zajebavaš al si neki fajn zajebal... al pa sm jest tolk šašava...

shadeX ::

ups my bad.

Rad bi izmeril koliko časa tečem na 60 metrov (ali poljubno). Aplikacija seveda mora delati preko GPS-ja da "ve" kdaj ustaviti štoparico. Na tak način sem mislil.

Se opravičujem za zmoto. :|

Okapi ::

Na kratke razdalje težko da gps dela tako natančno in hitro, da bi si lahko s tem kaj pomagal, tudi če kakšen tak program obstaja.

O.

Na daljše razdalje komot... mapmyrun. Na kratke je pa boljš da sam stisneš start in stop na štoparci, bo veliko bolj natančno kot GPS.

primozsu ::

Obstaja kakšna budilka, ki začne brati obveznosti, ki jih moraš čez dan storiti? Torej, da te z branjem zbudi. Najbolje bi bilo, da brala iz koledarja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: primozsu ()

kojot31 ::

Nisem bral vseh člankov, zato bi vprašal, če mogoče kdo uporablja ali je testiral.

Aplikacijo voice control ali voice command?

Pa če mogoeč kakšen nasvet glede aplikacije. Kako bi lahko napisal sms sporočilo, če človek ne vidi pisat na virtualno tipkovnico?

Hvala

superb_ ::

Zdravo!

Sem novi lastnik tabličnega računalnika.
Zanima me nekaj stvari...
1. Je potrebno naložiti antivirusni program? Če da, katerega brezplačnega izbrati?
2. Obstaja kakšen brezplačen program podoben programu CC cleaner?
3. Katero brezplačno navigacijo izbrati, ki deluje tudi offline?

Hvala in lp

BorutK-73 ::

superb_ je izjavil:

Zdravo!

Sem novi lastnik tabličnega računalnika.
Zanima me nekaj stvari...
1. Je potrebno naložiti antivirusni program? Če da, katerega brezplačnega izbrati?
2. Obstaja kakšen brezplačen program podoben programu CC cleaner?
3. Katero brezplačno navigacijo izbrati, ki deluje tudi offline?

Hvala in lp

1. Odvisno katere strani obiskuješ in če nameščaš appe iz drugih trgovin.
Drugače imam Comodo za AV na telefonu, na tablici nimam nič
2. Clean Master
3. Ne uporabljam, se kar znajdem v naši mali kokoški

Zgodovina sprememb…

PINki ::

Za navigacijo napisi navigation v playstore in imas aplikacijo od MapFactorja se mi zdi z free mapami.

superb_ ::

Hvala, vse poštimal...AV pa potem za moje potrebe ne potrebujem.

p.s. zanima me še, ali lahko kako izključim, da se mi uporabljeni programi na shranjujejo pod "nedavno uporabljeni programi" (t.j. desna ikona poleg ikone za meni).

Ne

Egidij88 ::

Flash za Android. Od Jelly Beana ni vec podprt, kaj zdaj?

ducky ::

inštaliraj tistega od xda-developers: http://forum.xda-developers.com/showthr...

dottor ::

Vprašanje. Kam shranjuje Android po defaultu beležke? Sem povrnu na tovarniške nastavitve, zdje pa nevem kje so shranjene beležke. Hvala za pomoč.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Map ::

Se da kako zbrisat že tovarniško naložene aplikacije, recimo Hangouts in podobne? Pa brez potrebe po rootanem telefonu.

Dosan ::

Map je izjavil:

Se da kako zbrisat že tovarniško naložene aplikacije, recimo Hangouts in podobne? Pa brez potrebe po rootanem telefonu.

Ne.

Kurzweil ::

Da ne bom odpiral nove teme, bom kar tu vprašal.
Kolikor berem izgleda kot, da extension za Google Chrome (PC) v obliki .crx ni mogoče namestiti na Androidov sistem (na telefonu) gre pa za brskalnik Chrome mobile ali kako se pač Chromu za Android reče. Ali obstaja kakšna varianta, da se ta extension v obliki .crx nekako vseeno namesti na telefon (Chrome)?

Dosan ::

Ne. Mobile Chrome ni enako Chrome za PCje.

Pa še uradno:

Does Chrome for Android support apps and extensions?
Chrome apps and extensions are currently not supported on Chrome for Android. We have no plans to announce at this time.

Source: Google Chrome Mobile FAQ

CaqKa ::

mare4444 je izjavil:

zanima me če se splača rootat tablico samo zato da lahko uporabljam poweramp in adaway aplikaciji? imam nexus7.

poweramp ne rabi roota...

menjalnik ::

Potreboval bi najboljšo aplikacijo za gledanje televizije na mobitelu(brezplačno)?

menjalnik je izjavil:

Potreboval bi najboljšo aplikacijo za gledanje televizije na mobitelu(brezplačno)?

Mislim da imajo vsi ISP-ji app za gledat TV na tablici.

ps
Kdo iz IT sveta še sploh gleda TV?

Zgodovina sprememb…

menjalnik ::

Nič mi ni jasno kar si napisal

Jerry000 ::

BorutK-73 je izjavil:

menjalnik je izjavil:

Mislim da imajo vsi ISP-ji app za gledat TV na tablici.

ps
Kdo iz IT sveta še sploh gleda TV?

Js, lepo se je usedit za kavč in pogledat film ki je na TV in ne z neta. Pač sm old school, ampak to mi je point

menjalnik je izjavil:

Nič mi ni jasno kar si napisal

ISP - ponudnik interneta
Naprimer Telemach ima D3GO...

Egidij88 ::

Lol, dobil posodobitev za cam na N4. Google Camera stock app je zdaj na storu. Prvič po posodobitvi odprem camero, se igračkam pol minute in mi restarta fon :)) Upam, da bo zdaj... se malo prečekira. Saj za nexus ownerje je verjetno samo design malo drugačen... da ne bo kakšna polomija od appa tole. Saj kamera na N4 ni nič ekstra, je pa lepo, če vsaj dela a ne. :O

Sicer bo pač uninstall updejta...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Egidij88 ()

Pesimist ::

katero je danes go to navigacija za android po slo? Navigon?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Google Maps, še najbolj ažurni podatki pa nav dela čist vredu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

Rast ::

Ja res, ampak kaj mi google maps pomaga recimo v tujini, saj rabim povezavo, račun bo velik. Grem za 1. maj na Mađarsko, bi rabil, ampak...?! Je pa v akciji še 3-4 dni Sygic, karta Evrope po polovični ceni doživljensko, pride okoli 27-28 EUR kar pa ni veliko če res rabiš!

Rast je izjavil:

Ja res, ampak kaj mi google maps pomaga recimo v tujini, saj rabim povezavo, račun bo velik. Grem za 1. maj na Mađarsko, bi rabil, ampak...?! Je pa v akciji še 3-4 dni Sygic, karta Evrope po polovični ceni doživljensko, pride okoli 27-28 EUR kar pa ni veliko če res rabiš!

Prisegel bi, da je Pesimist spraševal za Slovenijo.

Za tujino je Sygic dost ugoden pa posodobitve solidne.

navigator od mapfactorja je zastonjski. Samo ne pozna uličnih številk ampak samo ulice.

IQ42 ::

Generična budilka je špica. Sploh Rooster Alarm. De ste vidl ksiht od moje drage, tisto jutro...
:))
I have learned from my mistakes
and I am sure I can repeat them exactly.

mk818764 ::

IQ42 je izjavil:

Generična budilka je špica. Sploh Rooster Alarm. De ste vidl ksiht od moje drage, tisto jutro...
:))

Daj link od prave aplikacije, da svoje drage razveselimo, če si ti že svojo :)

cryptozaver ::

Iščem dobro aplikacijo za Samsung S4 mini za remote control Philips TV-ja.

Zgodovina sprememb…

««
18 / 51
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Male lahke super aplikacije za android (small, light, cool, necessary aps)

Oddelek: Mobilne tehnologije
258064 (1008) marS
»

Obupno počasen Android

409548 (8228) joze67
»

Migracija na nov Android telefon

4012350 (7619) BladE_
»

Spam kot notifications na androidu