Forum » Mobilne tehnologije » Android - katere aplikacije
Android - katere aplikacije
Mavrik ::
kako ne omogoca? meni default omogocajo dodajanje poljubna polja
Bolj težko, glede na to da sama SIM kartica nima nobene take podpore in nima niti prostora kam take stvari zapisati.
The truth is rarely pure and never simple.
black ice ::
Zakaj bi v današnjih časih shranjeval kontakte na SIM kartico (pod pogojem, da imaš pametni telefon)?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: black ice ()
Lion29 ::
Zakaj bi v današnjih časih shranjeval kontakte na SIM kartico (pod pogojem, da imaš pametni telefon)?
enako se sprasujem sam... zato mi je blo malo cudno
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
BladE_ ::
naštimal na telefon, lahko urejam kot si napisal
Naštimaj na Google račun, prvo kot prvo backup za vedno, drugo pa obojestransko urejanje kontaktov pa verjetno še kakšna funkcija več.
Akcija - Reakcija
selenci ::
Mene pa zanima če pozna kdo kakšno aplikacijo za android da ustvarjaš glasbo na podoben način kot so imeli to možnost nekateri telefoni od sony ericsson.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: selenci ()
Martin Krpan ::
Se dobijo kje pri nas te Google kartice za kupovanje na Play-u ?
Kreditne namreč nimam...
Kreditne namreč nimam...
benx ::
Iščem kakšno dobro aplikacijo za nakupovalne sezname. ena in edina stvar ki jo mora imeti je da si zapomne artikle, da naslednjič delaš samo kljukice zraven in ti jih avtomatsko meče notr.
Note everthying pro to ima ampak ne vem če je to vredno 3€, kakšne zastonj alternative?
probal sem že:
- evernote
- out of milk
- shopping list
teh se zdejle spomnim...
Note everthying pro to ima ampak ne vem če je to vredno 3€, kakšne zastonj alternative?
probal sem že:
- evernote
- out of milk
- shopping list
teh se zdejle spomnim...
Pesimist ::
Alarm ki ga lahko nastavim po kolendaru? rabim samo vssakih par dni
defult klok ni tega sposobni! idiotas
defult klok ni tega sposobni! idiotas
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
radmannsdorf ::
Martin Krpan je izjavil:
Se dobijo kje pri nas te Google kartice za kupovanje na Play-u ?
Kreditne namreč nimam...
zrihtaj si debetno(predplačniško) visa kartico. dobi jo lahko vsak!
https://slo-tech.com/forum/isci/?q=debe...
francek1 ::
Zdaj se igračkam malo z Google Maps in vidim, da v SLO ne moreš shraniti offline mapsov?
Očitno so Zambija, Uzbekistan in Kosovo pomemnejši....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francek1 ()
Qushaak ::
A se mi dozdeva a res ni nobenega pametnega programa za SMS-e. Praktično vsi imajo težave, če ti kdo pošlje kontakt-vizitko (vCard), precej pa tudi z MMS-i. Probal sem že chompSMS, TextSecure, pansi.
A sploh obstaja kak dober (komot je plačljiv) program za delo z SMS-i?
nkgacm ::
Zanima me kater aplikacije uporabljate za urejanje Wi-Fi točk. Rad bi, da se mi telefon avtomatsko poveže z wi-fijem z katerim je seznanjen in da se, če ima na izbiro 2 ali več seznanjenih wi-fi točk, poveže z tisto katera ima najmočnejši signal.
Prav tako bi rad imel aplikacijo katera bi mi natančno merila porabljene mobilne podatke. Probal sem jih že nekaj pa so mi več ali manj dajale drugačne podatke kot ta števec ki ga vidiš pri podatkovnem prometu.
Upam da sta vprašanji postavljeni kolikor toliko jasno.
Hvala lp
Prav tako bi rad imel aplikacijo katera bi mi natančno merila porabljene mobilne podatke. Probal sem jih že nekaj pa so mi več ali manj dajale drugačne podatke kot ta števec ki ga vidiš pri podatkovnem prometu.
Hvala lp
_Denny_ ::
Amazon is Offering 31 Android Apps For Free RIGHT NOW
Amazonov link
Kar nekaj dobrih iger in appjev, ki bi jih vsak naprednejši user moral imeti (Plex, Root Explorer, Notepad+, MyBackup Pro).
Amazonov link
Kar nekaj dobrih iger in appjev, ki bi jih vsak naprednejši user moral imeti (Plex, Root Explorer, Notepad+, MyBackup Pro).
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
Pithlit ::
Evo, tale bo delal: www.tomshardware.com/news/amazon-apps-f...
Life is as complicated as we make it...
Heisenberg ::
black ice ::
Amazon is Offering 31 Android Apps For Free RIGHT NOW
Amazonov link
Žal sem bil prepozen. :/
CaqKa ::
Zanima me kater aplikacije uporabljate za urejanje Wi-Fi točk. Rad bi, da se mi telefon avtomatsko poveže z wi-fijem z katerim je seznanjen in da se, če ima na izbiro 2 ali več seznanjenih wi-fi točk, poveže z tisto katera ima najmočnejši signal.
Hvala lp
1. puščam telefonu da se sam poveže na najmočnejšo.
2. https://play.google.com/store/apps/deta...
tt2 ::
Morda malo ne vmesno vprašanje, ampak a je možno s kako aplikacijo izklopit stranske tipke? Sprašujem, ker še nikoli nisem imel android naprave, bi pa rad imel tablico s fizično tipko, me pa ostali dve stranski nekako motita, ko bi morda gledal kak film...? :D
bobby ::
A se mi dozdeva a res ni nobenega pametnega programa za SMS-e. Praktično vsi imajo težave, če ti kdo pošlje kontakt-vizitko (vCard), precej pa tudi z MMS-i. Probal sem že chompSMS, TextSecure, pansi.
jst uporabljam handcentsms pa mi je ok za vse.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
knesz ::
Jst ::
Katero offline Navigacijo uporabljate? Sicer je Google Maps navigacija zelo v redu, ampak 7" tablica na armaturi z navigacijo, glasbo,... (pač multimedia center,) bi zelo sedla.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
dunda ::
Katero offline Navigacijo uporabljate? Sicer je Google Maps navigacija zelo v redu, ampak 7" tablica na armaturi z navigacijo, glasbo,... (pač multimedia center,) bi zelo sedla.
Najprej poglej IGO, potem pa Sygic ali TomTom.
https://www.kacnje.eu
dr.Akula ::
Kje se pa dobi ta IGO? Jaz ga namreč v Playstore ne najdem. Sicer pa priporočilo za Sygic tudi od mene, v nekaj primerih se je izkazal bolje kot dedicated navigacijska naprava (Garmin).
ni podatka
iGo je treba s travnika ubrat. Ga sploh ni v prosti prodaji. Tko da, Sygic bo kar pravšnja zadeva.
Pa iGO namestit tud ni glih tolk enostavno (no, saj je... ampak klik na 'namesti' v Play pač nima konkurence).
Pa iGO namestit tud ni glih tolk enostavno (no, saj je... ampak klik na 'namesti' v Play pač nima konkurence).
PINki ::
Mapfactor navigator uporablja free maps, vendar vodi samo do ulice, ne pozna hisnih stevilk.
skyline ::
Fleksy in Minuum. Obe sta mi zlo lepi, minimalistični ampak škoda ker ni SLO jezika
Človek je spraševal o SMS appih, ti pa govoriš o tipkovnicah, ampak okej.
Zate bo tole: https://play.google.com/store/apps/deta...
Jerry000 ::
Fleksy in Minuum. Obe sta mi zlo lepi, minimalistični ampak škoda ker ni SLO jezika
Človek je spraševal o SMS appih, ti pa govoriš o tipkovnicah, ampak okej.
Zate bo tole: https://play.google.com/store/apps/deta...
Jah sorry, malo sem zašel:). To tipkovnico že imam, ampak sem že uredil, zdaj imam Fleksy pa sm več kot preveč zadovoljen ker lahko autocorrect izklopim, pri minuum pa je to neuporabno ker minuum pa potrebuje correction.
dunda ::
Kje se pa dobi ta IGO? Jaz ga namreč v Playstore ne najdem. Sicer pa priporočilo za Sygic tudi od mene, v nekaj primerih se je izkazal bolje kot dedicated navigacijska naprava (Garmin).
IGO je zakon, je pa na pašnikih, če ga želiš na telefonu.
Žal. Glede na to, da ga uporabljam že vrsto let, bi ga takoj kupil, če bi bil na voljo. Govoril sem že z njihovimi predstavniki, pa ga (vsaj za sedaj) še ne bodo ponujali. Na voljo je (tudi na Marketu, vendar pod drugim imenom) le za kakšno državo (recimo Indija, Izrael, Turčija ...) ali pa za naprave ali telefonske ponudnike. Na voljo je tudi za Apple. Mislim, da jih kakšna pogodba omejuje, da ne morejo zadeve odpreti na Androidu. Ker bi bil zadetek v polno.
Za nakup pa Sygic ali kot druga izbira TomTom. Sygic ima precej stvari odličnih, žal pa tudi nekaj napak(ic). Kombinacija Sygica in IGO bi bila zakon.
https://www.kacnje.eu
Johnny76 ::
Rad bi imel aplikacijo, ki bi me opozorila na zgresen klic oz. sms tako, da bi se vsake toliko casa prizgal ekran.
Jst ::
A led dioda ni dobra?
Drugače pa prihaja Android Wear, pa bodo tvoje skrbi pozabljene.
Drugače pa prihaja Android Wear, pa bodo tvoje skrbi pozabljene.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Rad bi imel aplikacijo, ki bi me opozorila na zgresen klic oz. sms tako, da bi se vsake toliko casa prizgal ekran.
Hmm, načeloma to dela DynamicNotifications - prižge ti zaslon z ikono notificationa ko pride. Lahko ga nastaviš da to ponavlja dokler ne vidiš (je pa res da je za vse notificatione - skonfiguriraj filter).
Evo, moja malenkost... a imamo kako aplikacijo ki omogoča remote nadzor (varianta taskman, vključno z možnostjo ugašanja aparata) nad drugim android telefončkom? Mi teli otroški nadzori kjer nastavljaš termine za uporabo pa omejuješ programčke ne diši preveč. Raje pustim tamali naj počne kar hoče... sam če ne uboga pa ne odloži telefona bi blo pa fajn met eno represivno orodje.
Že osnovni Android Device Monitor zna zakleniti drugi telefon na daljavo :)
Ne rabim zaklenit. Rabim "odloži al pa se bo to nadaljevalo..."
Johnny76 ::
Hmm, načeloma to dela DynamicNotifications - prižge ti zaslon z ikono notificationa ko pride. Lahko ga nastaviš da to ponavlja dokler ne vidiš (je pa res da je za vse notificatione - skonfiguriraj filter).
Sem poskusil tole. Ni povsem tisto kar sem želel, ker nima opcije, da bi se ekran na vsake toliko časa prižgal in ugasnil. Ima le možnost, da ekran ostane prižgan nek določen čas (lahko več ur). Ok,tudi to je v redu. Upam, da mi ne bo izpraznilo preveč baterije.
Ne, led dioda pa ni dobra. Ko imam telefon postavljen na mizi, se ne vidi ali dioda utripa ali ne.
Sem poskusil tole. Ni povsem tisto kar sem želel, ker nima opcije, da bi se ekran na vsake toliko časa prižgal in ugasnil. Ima le možnost, da ekran ostane prižgan nek določen čas (lahko več ur). Ok,tudi to je v redu. Upam, da mi ne bo izpraznilo preveč baterije.
Seveda da ima to opcijo - daj kljukico pri "Breathing" notifications in nastavi interval.
Well, da neboš kje bankrotiral od 1,5€ izdatka :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Male lahke super aplikacije za android (small, light, cool, necessary aps)Oddelek: Mobilne tehnologije | 8139 (1083) | marS |
» | Obupno počasen AndroidOddelek: Mobilne tehnologije | 9659 (8339) | joze67 |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12470 (7739) | BladE_ |
» | Spam kot notifications na androiduOddelek: Mobilne tehnologije | 4787 (4449) | CaqKa |