» »

Acer 5920G - Ni slike

Acer 5920G - Ni slike

Fifty ::

Imam omenjen prenosnik, ki je do danes delal brez napak. Še danes sem ga normalno uporabljal, pred nekaj urami pa sem zaprl pokrov in je šel v stanje pripravljenosti, ker sem ga za tisti čas pač nehal uporabljati. Minila je slaba ura, ko odprem pokrov, prižgejo se vse lučke, na ekranu nič, tema. Potem sem ga ugasnil, in ga ponovno zaženem in še zmeraj brez slike, že od samega štarta, kjer naj bi se pojavil napis ACER. Je možno da je šla grafična? Računalnik sem sicer pustil nekaj časa, da se vse naloži in recimo multimedijske tipke se osvetlijo, caps lock se tudi lahko prižge/ugasne, priklopljen imam tudi zunanji disk, ki normalno melje. Tudi ventilator se normalno prižge in dela ves čas. V glavnem vse se zdi da dela normalno, slike pa od nikoder. Poizkusil sem tudi z drugim monitorjem, vendar brez uspeha, tako da mislim da je šla grafična. Prosim za pomoč, preden odpeljem na servis, hvala.

Aja, še tp sem pozabil povedati, da se vse normalno zažene v windowse, tudi zvok ob zagonu se sliši, samo slike ni :(.

KoMar- ::

Si pritisnil Fn + tipko s sliko monitorja?

Ja, sem probal tudi to, ter s pomožnim monitorjem, vendar brez uspeha.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP Probook 4710s - grafična?

Oddelek: Pomoč in nasveti
12985 (767) bambam20
»

Prenosnik se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
172638 (1885) solatko
»