Forum » Operacijski sistemi » Napaka pri zagonu Widows 7
Napaka pri zagonu Widows 7
abrezo ::
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem, skoraj vedno, ko prižgem računalnik in ta prične nalagati WIndows7 se mi sredi nalaganja pojavi spodnji bluescreen
Po eni uri googlanja in iskanje rešitve nisem našel nič pametnega, vsi namreč javljajo da se jim napaka zgodi že v samem delovanju znotraj windows7.
Če je imel kdo že podoben problem, bi ga prosil za rešitev (če jo je našel seveda).
Hvala
Imam sledeč problem, skoraj vedno, ko prižgem računalnik in ta prične nalagati WIndows7 se mi sredi nalaganja pojavi spodnji bluescreen
Po eni uri googlanja in iskanje rešitve nisem našel nič pametnega, vsi namreč javljajo da se jim napaka zgodi že v samem delovanju znotraj windows7.
Če je imel kdo že podoben problem, bi ga prosil za rešitev (če jo je našel seveda).
Hvala
- zavaroval slike: bluefish ()
bluefish ::
Navit računalnik?
Preveri RAM s programom Memtest in nato še sistemski disk s kakim orodjem.
Preveri RAM s programom Memtest in nato še sistemski disk s kakim orodjem.
abrezo ::
Aja...sm pozabu omenit, memtest ne javi nobenih napak. Windows7 mi ob resetu in ponovnem zagonu ponudi restore, ko ga naredi in ko se računalnik ponovno zažene se potem včasih zopet pojavi bluescreen, včasih pa se pa nato normalno zažene. Če mi uspe zagnat celoten sistem (skozi večkratni reboot in restore...), mi vse dela ok (prejšnji teden je bil računalnik prižgan in aktiven cel teden, brez napak).
aiko ::
Meni tudi na eni mašini vsaketoliko vrže vn ta bluescreen...pač ga resetiram, izberem "normal start" in potem zadeva deluje bp.
Komponente so 100% vse ok, pa tudi z OS-em ni potem nobenega problema (dela vse, nič ne zatika ali karkoli), tako da mi ni jasno... Z npr. Visto, pa se mi bluescreen ne pojavi nikoli.
Komponente so 100% vse ok, pa tudi z OS-em ni potem nobenega problema (dela vse, nič ne zatika ali karkoli), tako da mi ni jasno... Z npr. Visto, pa se mi bluescreen ne pojavi nikoli.
aiko ::
HDD sem cca. mesec nazaj komplet formatiral in preveru z orodjem od proizvajalca. Nima ne slabih sektorjev, ne kakih drugih napak.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue screen, na novem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2481 (1633) | meuludine |
» | Težave z windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 3107 (2513) | mrsofa |
» | Računalnik se mi kar ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 2106 (1765) | mojo31 |
» | Izginilo 4GB DDR3 rama, Windows 7 - Asus P7P55D, i5 750Oddelek: Pomoč in nasveti | 2226 (1938) | krneki0001 |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5061 (4396) | BB4l |