Forum » Izdelava spletišč » Filezilla problem
Filezilla problem
doriangray ::
zdravo!
tako, imam account na wordpressu in bi si rad zamenjal temo. temo sem sam ustvaril s pomočjo artisteer programa.Vem, da je teme mogoče importat le z cPanelom, Filezillo in ostalih programih na osnovi ftp-ja.jaz mam filezillo in me nikakor noče povezat z wordpressom..pravilno mam vpisan up.ime in geslo..tud host name mam pravilno upisan(vsaj zdi se mi ftp://example.wordpress.com)..a ma kdo kako idejo?sm tko ornk noob in resnično nimam pojma.
lp vsem,dorian
tako, imam account na wordpressu in bi si rad zamenjal temo. temo sem sam ustvaril s pomočjo artisteer programa.Vem, da je teme mogoče importat le z cPanelom, Filezillo in ostalih programih na osnovi ftp-ja.jaz mam filezillo in me nikakor noče povezat z wordpressom..pravilno mam vpisan up.ime in geslo..tud host name mam pravilno upisan(vsaj zdi se mi ftp://example.wordpress.com)..a ma kdo kako idejo?sm tko ornk noob in resnično nimam pojma.
lp vsem,dorian
Povezava s strežnikom ni uspela
Stanje: Čakanje na ponoven poskus ...
Stanje: Razločevanje naslova za example.wordpress.com
Stanje: Povezovanje z 74.200.243.251:21 ...
Stanje: Poskus povezave z "ECONNREFUSED - Connection refused by server" ni uspel, sledi poskus z naslednjim naslovom.
to mi napiše..še enkrat ponavljam da sm full noob!
Stanje: Čakanje na ponoven poskus ...
Stanje: Razločevanje naslova za example.wordpress.com
Stanje: Povezovanje z 74.200.243.251:21 ...
Stanje: Poskus povezave z "ECONNREFUSED - Connection refused by server" ni uspel, sledi poskus z naslednjim naslovom.
to mi napiše..še enkrat ponavljam da sm full noob!
neskoncno ::
Wordpress temo lahko preneseš gor tudi brez FTP-ja...... Sam mal bujš poglej pod Add new themes:D
Tody ::
wordpress.com nevrjamem da podpira FTP prenose. sploh pa ne na naslovu example.wordpress.com si bo treba najprej narediti gostovanje in potem dati zadevo gor potem šele pridejo kožice na vrsto.
example.wordpress.com sem dal za primer..drugače imam lasten naslove vendar ga nisem hotel deliti..uglavnem hvala za odgovore,sem zadevo že zrihtal
lp,dorian
lp,dorian
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domena + Wordpress BlogOddelek: Izdelava spletišč | 4469 (1574) | scipascapa |
» | Potrebujem pomoc pri prosnji za delo v nemskem jezikuOddelek: Loža | 5074 (4386) | Red_Mamba |
» | Word Press. Eng. + še nova nemška stranOddelek: Izdelava spletišč | 1099 (908) | DamirK |
» | FTP programiOddelek: Programska oprema | 3529 (2469) | kmetek |
» | Worpress - nejasnostiOddelek: Izdelava spletišč | 2150 (1652) | zee |