Forum » Strojna oprema » duplicator controller- razmnoževanje cd-jev
duplicator controller- razmnoževanje cd-jev
domix ::
Zanima me sledeča zadeva in sicer rab bi snemalnik za večjo naklado cdjev. In me zanima če ve kdo za kak ta krmilnik http://club.myce.com/f7/help-me-build-s... da bi kupil kje v sloveniji. Ali bi lahko priklopil več kot 2 snemalni enoti na računalik in s katerim programom bi potem posnel več cd-jev hrakti oz. jih razmnožil. Saj rabim to za večje naklade cdjev.
lp
lp
Tomay ::
Videl sem take komplet kište, kontrolerja ločeno pa ne. Sam se sicer na koncu sestavil eno mašino s 4 cd-rw, ki lakho hkrati pečejo (nero). Čeprav moram priznat, da sem kar nekaj časa porabil, da sem uspel spravit skupaj, da je vse delovalo. Verjetno bi moral probat s kako linux varianto, čeprav ni nujno, da je tam kaj bolje.
Voodoo 4Ever
Pyr0Beast ::
k3b je več kot odličen, če se greš Linux varianto.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z ugašanjem računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (878) | Cirosiro |
» | Za napačno parkiranje dobite še virusOddelek: Novice / Varnost | 4626 (2146) | MrStein |
» | Tezavica s PHP aplikacijo - zanimiv problemcek, pravi izziv za PHP majstre!Oddelek: Programiranje | 1303 (960) | snow |
» | Linux router/firewallOddelek: Operacijski sistemi | 1175 (979) | HardFu |
» | Instalacija Linux-a na diskOddelek: Operacijski sistemi | 1167 (1037) | Aspirinix |