» »

Ali se da pogledati koliko Kb/Mb je velika stran?

Ali se da pogledati koliko Kb/Mb je velika stran?

BlackCaiman ::

Zanima me ali se da v FIREFOX-u ali pa EXPLORER-ju pogledat oz. naštimat koliko kilo ali mega je stran ''velika''. Tko kokr nek števec.
Recimo:
Če grem na najdi.si, koliko kilo je stran velika ( 150kb?)

Sm bil dovolj jasen? Namreč težko je opisat.

Isotropic ::

v ie se mi zdi, da file, properties. ce ne tam, pa na desnem knofu. v operi imas pa nekaj v tistem sidebaru na levi.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

V FF pa desni klik nekje na strani in View Page Info - se mi pa zdi, da cifra ni povsem točna in ne upošteva slik. Po vsej verjetnosti pa je na voljo kak Add-on.

Hvala vama. Sm še mal poGOOGLOW in najdu mislim da kr pravo zadevo. Če bo ker probal in mi povedal al je to to al ni bi bil ZELO hvaležen!

addon za FF

Zadeva pa se pokaže v desnem spodnjem kotu.

KoMar- ::

Ne štekam... zakaj ne moreš sam probat? A zdaj bo praksa, da se ljudem po forumih še to teži, da preizkušajo software za druge...

Sicer je pa FX extension, ki ga iščeš, FireBug - le ta pokaže seznam vseh requestov (do slik, .js, .css,...), ki jih naredi stran in pokaže tudi skupni seštevek.

Sem narobe napisal oz. nisem dovolj natačno opisal. Js mam to zadevo že nameščeno in bi rad samo zvedel ali kaže pravilno - vsaj približno pravilno - od nekoga, ki je takega kova kot blueFish ;)

Bom pa še tega FireBug-a probal, da primerjam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izklop.com -> kje v source kodi se skriva link na Orto.si

Oddelek: Omrežja in internet
101079 (644) Pyr0Beast
»

Chrome: nova beta, hitrejši pogon za Java Script, napoved nove podobe (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
7825397 (22761) MrStein
»

Jquery toolptip ne deluje :(

Oddelek: Izdelava spletišč
132300 (2129) PrimozBo
»

Pingi do serverjev v tujini

Oddelek: Izdelava spletišč
6836 (707) Vice
»

Firefox add-ons