Forum » Pomoč in nasveti » Nov računalnik
Nov računalnik
šemeno ::
Včeraj sem sestavil i5 650 ter Asus P7P55D pa transcend 8gb rame. Nevem kaj pomeni da ko pritisnem tipko za vklop prvo čaka 20s potem pa normalno zapiska (najbrž bi moral pritisnit tipko MEMORY OK)?
Nato pa mi napiše koliko sem zastopil da naj Updejtam Bios ker sistem ne teče na polni zmogljivosti. (najbrž ne misli da bi ga moral flešat?) To mi napiše takoj ko se računalnik prižge.
Dgugače pa lavfa brez problemov.
Nato pa mi napiše koliko sem zastopil da naj Updejtam Bios ker sistem ne teče na polni zmogljivosti. (najbrž ne misli da bi ga moral flešat?) To mi napiše takoj ko se računalnik prižge.
Dgugače pa lavfa brez problemov.
Spike Edin ::
Živjo!
V tem primeru je najboljše če posodobiš BIOS (najnovejšo verzijo dobiš na uradni strani od ASUS-a) potem poročaj če je pomagalo.
V tem primeru je najboljše če posodobiš BIOS (najnovejšo verzijo dobiš na uradni strani od ASUS-a) potem poročaj če je pomagalo.
The PC Doctor
Uf tega pa ravno nebi sam počel, sicer sem že na onem sistemu, ampak tukaj pa si ne upam..
Kak te to? Saj pa je vse novo, pa je že potrebno flešat?
Kak te to? Saj pa je vse novo, pa je že potrebno flešat?
Ja če se ravno ne spoznaš ne priporočam ker če se kje vmes zalomi zna bit problem.
The PC Doctor
malo prej sem prodal že ena par, se pravi da jih mam še samo 4gb to pa zato ker hočem kupit 1600.
Kako si mislil zakaj 8Gb?
Koliko ma tale i5 fsb?
Kako si mislil zakaj 8Gb?
Koliko ma tale i5 fsb?
FSB kar pomeni Front Side Bus je zamenjal QuickPath vmesnik, si prepričan da potrebuješ 8GB RAM-a? Upam da imaš naložen x64 bit sistem ;)
The PC Doctor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka RAM-aOddelek: Pomoč in nasveti | 3747 (3441) | teidy |
» | Nov računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6135 (5062) | IvoJan |