Forum » Pomoč in nasveti » usb diva bsod
usb diva bsod
berni ::
inštaliral sem isdn eicon diva adapter usb na prenosni ibm r31 z win xp. vse deluje v redu dokler ne gre comp v standby. potem se mi večkrat, ne vedno, pojavi bsod in sporočilo o napaki "driver_irq_not_less_or_equall". ko restartam deluje do naslednjega standby-ja. je pa to edina naprava priklopljena na enega od dveh usb portov. ve kdo zakaj?
pa dobro, kaj res nobenega drugega ne zeza? medtem sem disablal še lpt in com1 port, ker ju ne rabim in bi moral pridobiti kak irq, čeprav naj bi xp-ji to sami sherali. ampak še zmeraj ne dela prav.
ajde, še zadnjič postam, da pridem na vrh. sem mislil, da se bo to dalo lažje rešit. medtem sem ugotovil, da se mi tudi miška skoraj vedno obesi, ko se comp zbudi. je pa logitech usb optical, zadnji driverji. zna bit', da zeza usb.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 5844 (5340) | opeter |
» | Kateri UPSOddelek: Kaj kupiti | 4079 (3063) | Muzo |
» | IRQ conflict (problem), prosim za nasvetOddelek: Pomoč in nasveti | 1224 (1177) | White666 |
» | Kako inštalirati Grafično kartico Ati Radeon 9200 ???Oddelek: Strojna oprema | 1603 (1327) | AngelOfDeath |
» | Kako spremeniti IRQ v winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1013 (806) | Narcos Satanicos |