Forum » Pomoč in nasveti » Matrox G450/550 DualHead problem podnapisi
Matrox G450/550 DualHead problem podnapisi
Realman ::
Imam omenjeno kartico priklopljeno prek drugega izhoda na tv.Problem je sledec, jaz ze od pamtiveka uporabljam MicroDVD za gledanje divxov na tvju.Tezava nastane ko nastavim podnapise na playerju, na monitorju se predvajajo, medtem ko jih na tvje ni, slika super.Poskusil sem ze z razlicnimi nastavitvami katere ponujajo gonilniki, pa mi podnapisov, se ni uspelo dobiti gor.
Ce ima kdo podobno kartico, pa mu delajo podnapisi, se priporocam za tocne nastavitve dualheada.
lp
Ce ima kdo podobno kartico, pa mu delajo podnapisi, se priporocam za tocne nastavitve dualheada.
lp
tigrr ::
poisci si DivXG400 2.7
dodatek za friziranje matroxov, zna popravt zatikanje NTSC divx-ov, zna dajat podnapise cez TV out (ce ti to ne bo jasno, vpras, ampak mas vse v navodilih), vglavnem a must have..
lp tim
dodatek za friziranje matroxov, zna popravt zatikanje NTSC divx-ov, zna dajat podnapise cez TV out (ce ti to ne bo jasno, vpras, ampak mas vse v navodilih), vglavnem a must have..
lp tim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | filmi na smart TV, .mkv, .avi itd..Oddelek: Pomoč in nasveti | 3144 (2705) | Han |
» | LCD TV SAMSUNG LE46D550 ali Plazma TV sprejemnik LG 50PV350Oddelek: Zvok in slika | 3455 (2406) | Fizikalko |
» | nVIDIA s tv-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1059 (860) | OOTBOXZY |
» | cudn problem z TV-OUT-om?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1181 (929) | M&M |
» | Podnapisi pri Divx filmihOddelek: Zvok in slika | 3574 (3247) | shadow |