» »

Najboljša slika - kateri operater?

Najboljša slika - kateri operater?

Nahodni ::

Zdravo!
Mi lahko kdo svetuje pri katerem operaterju (sem iz Celja) je najboljša slika? Je vezano kaj na kabel ali telefon linijo? Sem malce gledal po drugih forumih, pa to ni tako samoumevno. Rad bi imel čist signal in minimalno kakšnih digitalnih kompresijskih artefaktov. Ker glede cen je nakak ista figa, če se ne motim.

KoMar- ::

Govorimo torej o IPTV? T-2 se hvali, da ne rekompresirajo streamov, tako kot SiOL...

Uh, to bi bilo pa dobro, prav o tem sem razmišljal - malce se spoznam na kompresijo in mi je to pomembno. A pozna kdo kako primerjavo? S tem, da nisem prepričan, da T-2 sploh je v Celju...

delfinus ::

Vzemi kabelsko TV prek Turnska. Ni problemov z artefakti ipd. Sam imam analogno kot tudi DVB-C TV preko njega. Internet pa imam ze nekaj let preko T-2. No tudi tu imas pol moznost, da vzames nek paket trojcek preko Turnska ce tako pac odlocis, je potem narocnina se ugodnejsa. Turnskov support se je v zadnjih nekaj meseceh izjemno izkazal in ga lahko samo pohvalim. Trenutno pa ima njihova programska shema tudi kar nekaj uporabnih HD programov for free. National Geographic, Eurosport, Discovery itn...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

Če je pa treba za napravo dat 120 EUR - tega pri drugih ni treba al se motim?

Ce vzames pri Turnsku hudo trojko te pride telefonija, TV in internet (10Mb/768k) 36EUR mesecno. Tu dobis tudi DVB-C sprejemno enoto for free. Ce imas doma ze DVB-C TVje te zunanje enote sploh ne rabis. Odlocis se na podlagi tega kar doma imas, kaksne TV aparate imas in kaj si zelis :). Sam, ce bi sedajle na frishn je mal bi vzel to, ker se mi zdi glede na price performance najboljse.

lp, d.

Ce npr ze mas kabelsko TV prek Turnska in nimas modernega TV sprejemnika z ze vgrajenim DVB-C tunerjem, lahko vzames samo DVB-C sprejemno enoto pri Turnsku, ki je sedaj po ceniku to 59EUR (klik). Pred novim letom jo je ponujal se for free ob sklenitvi 2 letne zaveze narocniskega razmerja za samo TV. No sedaj ta for free zgleda velja zgolj v paketu huda trojka.

lp, d.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVB-C pci kartica - Tv na računalniku

Oddelek: Zvok in slika
171682 (1605) NoXy
»

Elektro turnšek in digitalna TV