Forum » Programska oprema » Matlab izgine ko je zagnan
Matlab izgine ko je zagnan
Pawle ::
Pred par tedni sem inštaliral Matlab R2009b. Dvakrat sem ga uporabljal, potem ga en teden nisem.
Ko sem ga spet hotel zagnat, je samo utripnilo v opravilni vrstici in se ni nič zgodilo. Zaganl sem Taskmanager-ja in videl, da je matlab pognan in porablja 50% procesorske moči.
Če poženem uninstal.exe se zgodi popolnoma isto, celo če poženem setup.exe na virtualnem disku se zgodi isto.
Je možno da je to kašen copy protection.
Ko sem ga spet hotel zagnat, je samo utripnilo v opravilni vrstici in se ni nič zgodilo. Zaganl sem Taskmanager-ja in videl, da je matlab pognan in porablja 50% procesorske moči.
Če poženem uninstal.exe se zgodi popolnoma isto, celo če poženem setup.exe na virtualnem disku se zgodi isto.
Je možno da je to kašen copy protection.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ideje kako racunati z vec decimalkami kot omogoca napravaOddelek: Programiranje | 3220 (2388) | blay44 |
» | excel+visual basicOddelek: Pomoč in nasveti | 1561 (1448) | švrk |
» | Izšla Mathematica 7Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6908 (4613) | chaos_AK |
» | Program za "Motion detection"Oddelek: Programska oprema | 2280 (1991) | BIG_Yack |
» | Windows XP Pro 100% cpu loadOddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (1153) | mare_ |