Forum » Programiranje » V iskanju izkušenj.
V iskanju izkušenj.
next_byte ::
Sem študent, prvega letnika računalništva v ljubljani.
Programiral sem že v (JavaScriptu,HTML), Javi, Pythonu. Moje znanje je osnovno. Imam željo po novih znanjih, ter nadgrajevanju obstoječega.
Želim si, najti, skupino ljudi kateri bi moje znanje koristilo, tako da bi lahko pomagal na kakšnem projektu.
Hrati bi pa pridobival nove izkušnje in znanja.
Lahko je to mišljeno kot delo, ali pa kot prijatelsko druženje ter delo na nekem projektu.
Programiral sem že v (JavaScriptu,HTML), Javi, Pythonu. Moje znanje je osnovno. Imam željo po novih znanjih, ter nadgrajevanju obstoječega.
Želim si, najti, skupino ljudi kateri bi moje znanje koristilo, tako da bi lahko pomagal na kakšnem projektu.
Hrati bi pa pridobival nove izkušnje in znanja.
Lahko je to mišljeno kot delo, ali pa kot prijatelsko druženje ter delo na nekem projektu.
snow ::
topcoder.com tekmovanja.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako najbolj učinkovito napredovati od Wordpress programerja do Front-end developerjaOddelek: Programiranje | 957 (656) | Ahim |
» | Nadgradnja znanja v programiranju - kaj, kakoOddelek: Programiranje | 3630 (1676) | 2f4u |
» | Kaj se najbolj splača naučiti?Oddelek: Programiranje | 5192 (4142) | mrsmoke |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40150 (28113) | Primoz |
» | Najbolj iskana računalniška znanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7877 (6300) | krneki0001 |