Forum » Pomoč in nasveti » Backup WinXP??
Backup WinXP??
Kriko ::
RAd bi si že enkrat naredil backup operacijskega sistema WinXP. Vedno ko instaliram na novo si rečem ko kočam vse instalirat, driverje, ta male rogramčke skratka vse osnovno, naredim backup pa gre vedno mimo in se na novo vskaič zajabevam.
Včeraj sem malo gledal in sem nekako neodločen med Ghost-om in Drive Image 2002. Glede Ghost-a ne vem kateri je pravi in janbolj preprost za XP-je, ali 2002 ali verzija 7.5 in zakaj dve take različice.
Rad pa bu naredil backup da bi lahko na prazen disk iz tega backupa postavil komplet operacijski sistem, če se to da.
Kaj mi lahko svetujete pomagate kako se to naredi in kateri program uporabit, ter kako se kasneje iz tega backupa vrne sisetem nazaj??
Včeraj sem malo gledal in sem nekako neodločen med Ghost-om in Drive Image 2002. Glede Ghost-a ne vem kateri je pravi in janbolj preprost za XP-je, ali 2002 ali verzija 7.5 in zakaj dve take različice.
Rad pa bu naredil backup da bi lahko na prazen disk iz tega backupa postavil komplet operacijski sistem, če se to da.
Kaj mi lahko svetujete pomagate kako se to naredi in kateri program uporabit, ter kako se kasneje iz tega backupa vrne sisetem nazaj??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kloniranje diskaOddelek: Programska oprema | 2094 (1727) | solatko |
» | Windows xp kako in s cem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2062 (1611) | solatko |
» | Kateri program za system backupOddelek: Programska oprema | 1520 (1232) | neres |
» | ZAGONSKI CD ali DVD , kako ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2380 (2240) | kockish |
» | BACKUP WINXP-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (977) | su37 |