Forum » Pomoč in nasveti » BACKUP WINXP-jev
BACKUP WINXP-jev
Kriko ::
Kateri program mi svetujete za izdelavo kopmlet backup-a operacijskega sistema z vsem pripadajočim. Rad bi zdaj ko sem na novo postavo sistem z vsemi zame nujnimi programi, driverji, naredu backup, tako da se v slučaju ponovnega nameščanja postavi ta backup in se ne rabim zajebavat z vsem instaliranjem!
Pa kako se po formatiranju potem iz backup-a postavi vse nazaj!
lp
Pa kako se po formatiranju potem iz backup-a postavi vse nazaj!
lp
|GrEgOr| ::
Norton Ghost
Pa ce ti lahko predlagam, si programe inštaliraj na svojo particijo. tako ne boš backapiral, nepotrebnih fajnlov in boš prihranil pri cd-jih.
Ghost ti mislim da omogoča, da ustvariš bootable cd in tako avtomatsko namestiš backup sistema.
Pa ce ti lahko predlagam, si programe inštaliraj na svojo particijo. tako ne boš backapiral, nepotrebnih fajnlov in boš prihranil pri cd-jih.
Ghost ti mislim da omogoča, da ustvariš bootable cd in tako avtomatsko namestiš backup sistema.
para-site ::
z ghoston mam jst kar dobre izkušnje...
nikoli še ni zajebal, pa verjemi, smo ga rabli v službi, kjer je okoli 300 pc-jev in jih je dosti med sabo enakih.
nikoli še ni zajebal, pa verjemi, smo ga rabli v službi, kjer je okoli 300 pc-jev in jih je dosti med sabo enakih.
su37 ::
Ker smo že ravno pri tej temi. Imam dve particiji, na C (primary) so NTji, na D (extended-logical) pa imam XPje. Boot disk je C. Kako tole spravit na cd kot image. Ali se komu sanja? Kako bi to naredil z Ghostom, če kdo to ve, naj prosim napiše postopek. Vse to sem znal dokler sem imel samo en sistem, sedaj pa se zadeve komplicirajo...
hvala
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ghost, Acronis, ClonezillaOddelek: Pomoč in nasveti | 2219 (1738) | harvey |
» | Najboljsi Backup Program?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2459 (2247) | zee |
» | kater program?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1342 (1127) | solatko |
» | Kako narediti image XPOddelek: Programska oprema | 3453 (3245) | poweroff |
» | kako kopirati disk z sistemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1035 (903) | bobby |