Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 desni klik - stari XP meni
Windows 7 desni klik - stari XP meni
Fifty ::
Imam Windowse 7 Ultimate 32-bit, pa me zanima zakaj imam, ko kliknem z desnim na datoteke/mape nekje meni od 7-ke, pri večini datotek pa se pojavi tak star meni kot je bil v XP-jih. Spodaj je primer o čemer govorim (sliki sta z enega foruma, kjer sem poiskal omenjeno napako). Če kdo ve za rešitev, bi bil zelo hvaležen, ker je precej moteče, lp
- zavaroval slike: bluefish ()
chili00 ::
Ker si na win 7 sel preko update to Win 7 in ne prek "ciste instalacije" kjer pobrises celotno particijo, kreiras novo, jjo se formatiras in pol instaliras..IMHO, nisem pa preprican.
Live fast Die young
Pinzl ::
Na prvi sliki piše "Win 7 style on computer..." na drugi pa piše Xp style za non windows items.
Tako da že iz tega sklepam da tam kjer ti pokaže win 7 style so windows mape/app/whatever.
Tam kjer je pa XP style je pa neki kar ni od MS in "ne podpira" Win 7 style.
Edino to se mi zdi logično.
Če se pa da to spremenit pa dvomim,IMO je to namerno narejeno tako.
Tako da že iz tega sklepam da tam kjer ti pokaže win 7 style so windows mape/app/whatever.
Tam kjer je pa XP style je pa neki kar ni od MS in "ne podpira" Win 7 style.
Edino to se mi zdi logično.
Če se pa da to spremenit pa dvomim,IMO je to namerno narejeno tako.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pinzl ()
Fifty ::
prej sem imel 7-ko 64-bit, ampak sem zaradi nekaterih driverjev šel na 32-bitne. V 64-bitni ni bilo tega, tako da ali je mogoče da se to dogaja samo v 32-bitni verziji?
darkolord ::
Na 64-bit je seveda isto. Pa tudi ne vem, kje ti vidiš kakšen "stari" meni - menija sta oba ista, razlikujejo se seveda opcije, ki so odvisne od tega, na kaj klikneš...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri win legalno kupitiOddelek: Pomoč in nasveti | 2419 (1654) | AlphaOne |
» | Ni možno nastaviti samodejnega preklapljanja privzetih tiskalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (851) | beni |
» | Prodaja Apple naprav bo še letos presegla OkenskoOddelek: Novice / Rezultati | 9970 (7194) | Matek |
» | Windows 8 je tu (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 66582 (50515) | HupChup |
» | Ozadje map v windowsih.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (1285) | ST-777 |