Forum » Strojna oprema » gigabitna mrežna PCI, plata fuč?
gigabitna mrežna PCI, plata fuč?
plavko61 ::
Imam MSI KT6V-LSR osnovno ploščo in sem kupil mrežno DIGITUS DN-1011-1, ki je imala težave z IRQ in pocket lost. Zamenjam mrežno za Asus NX1101 zmontiram zadevo, PC se ne zažene več. Poskušam vse variante, izgleda da je težava SATA kontroler. Zazna disk ampak brat pa ne more iz njega. Torej izgleda kot da mi je mrežna skurila SATA kontroler na osnovni plošči. Disk dela v drugem računalniku. Ne pomaga BIOS reset in nič. A še lahko kaj poiskusim?
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
- spremenilo: plavko61 ()
plavko61 ::
Misterij razvozlan, MBR poškodovan tako da se Windows niti začel ni nalagat (nobenih črtic za nalaganje).
Seveda sem pri poskusu povonega nalaganja Windows pozabil na disketo z SATA gonilnikom...
Seveda sem pri poskusu povonega nalaganja Windows pozabil na disketo z SATA gonilnikom...
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup trdega diska za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2290 (1655) | Karen |
» | Katere komponente kupiti za sestavo računalnika (1000€)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4968 (4968) | Saiyajin |
» | Problemi glede SATA diska...Oddelek: Strojna oprema | 1490 (1303) | schwabspenk |
» | Dodajanje s-ata driverjev na windowsxp instalacijski cdOddelek: Operacijski sistemi | 1396 (1257) | kanabis |
» | 2diska@sata si3112 = problemOddelek: Pomoč in nasveti | 962 (830) | fictionel |