» »

PSP GO

PSP GO

tt1024 ::

Pozdravljeni! Znanec je kupil PSP Go pa se sedaj jaz ubadam s problemi iger. Kakor sem videl je edina varianta da se prijavi na psn network s tujim naslovom in potem kupuje s kreditno kartico. Nekje sem zasledil da preverjajo tudi kje je kreditna kartica izdana. Drug način naj bi bil z vrednostnimi karticami... ima kdo kaj izkušenj s tem kako to gre. Prosim za informacije.

Tr0n ::

Kupis si PSN network card za 20 ali 50 EUR/GBP/$ in kljuc vneses v svoj PSN racun/wallet.

Jaz za PS3 kupujem na Maximus Cards kjer ti takoj po transakciji posljejo kljuc na email. Podpirajo tudi Paypal.

Pazit moras edino, da ce imas recimo UK PSN racun, da kupis UK PSN kartico. Isto za USA racun/kartico.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

tt1024 ::

Hvala za odgovor, se pravi se moram logirati kot uporabnik iz tujine, ali je UK najboljša izbira? Ali si lahko naslov bivališča izmislim, ali preverjajo iz kje je kreditna kartica?

St235 ::

Kreditne kartice preverjajo, vendar ne nujno vse in povsod. Trenutno mislim, da se z Viso da v US store lepo prijavit in direktno plačevat. MAstercard, pa od lani več ne deluje, ker kontrolirajo naslove.

Najboljši način si je naredit UK, US ali DE account in nabavljat vrednostne kartice. Kartice dobiš prek spleta (rabiš kreditno kartico, najceneje), preko bolhe ali pa preko 3d.svet (oderuške cene). Lahko si seveda narediš account tudi v vseh treh državah. Ker ko enkrat zadevo kupiš jo lahko uporabljajo vsi accounti na psp.

Če boš delal US račin ti priporočam Kalifornijo, ker nima davka na software.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS3 Plus + (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
558424 (5369) scipascapa
»

PaySafe Card ter PlayStation Network

Oddelek: Konzole