Forum » Zvok in slika » DVB
DVB
myk ::
zanima me kvaliteta slike digitalnih satelitskih programov, ki jih omogočajo DVB kartice in katero se splača kupit izključno v te namene, kako je z dekoderanjem
PaJo ::
Trenunto imam izkusnje z devma karatam in sicer Pinacle SATTV in HaupAuge Nexus-S. Prva ima sliko kar ok, samo na racunalu(win xp) zraven gledanja tv nemres kaj dosti pocet, ker takrat zacne ta sat karta zezat, oziroma zvok zausataj slika nekaj stajka, v galvnem karto odsvetujem. Pa se dekodirat se z njo ne da nix.
NA drugi strani pa je Nexus pravi zakon karta, v prilozen softveru je slika lepa in dela vse tip top. Kar se pa tice slike v multidecu pa je nakako slabasa, amapk pac potrpis, ker namrec z to karto pa se dajo odkodirat vis trenutno obstojeci kanali v starih kodirnih sistemih. No ma pa ta kara se moznos dodatnega CI modula, tako da jo lahko uporabis z karicami za hisne dekoderje. No v glavnem Nexus je kar dobra izbira, samo njegova cena ni zanimiva, recimo v AU pride 250Eurotov, pri nas pa se ga ne da dobit in to je najvecja zalost.
No upam da sem ti kaj pomagal
NA drugi strani pa je Nexus pravi zakon karta, v prilozen softveru je slika lepa in dela vse tip top. Kar se pa tice slike v multidecu pa je nakako slabasa, amapk pac potrpis, ker namrec z to karto pa se dajo odkodirat vis trenutno obstojeci kanali v starih kodirnih sistemih. No ma pa ta kara se moznos dodatnega CI modula, tako da jo lahko uporabis z karicami za hisne dekoderje. No v glavnem Nexus je kar dobra izbira, samo njegova cena ni zanimiva, recimo v AU pride 250Eurotov, pri nas pa se ga ne da dobit in to je najvecja zalost.
No upam da sem ti kaj pomagal
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nexus 4 vs. Lumia 720 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13572 (10303) | hobbit |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30343 (24506) | leiito |
» | katero DVB kartico?Oddelek: Kaj kupiti | 1563 (1357) | Sandi79 |