Forum » Pomoč in nasveti » Router Level One WBR-6002 težave!
Router Level One WBR-6002 težave!

Realman ::
Če je slučajno kdo lastnik tega routerja se priporočam, če lahko deli izkušnje kako se obnese. JAz sem zadevo kupil, ampak očitno jo bom moral reklamirat oz. kar vrnit se mi zdi. Na router se lahko normalno povežem, preko lan kabla seveda. Vendar ko ga nastavim, včasih se prižge lučka, da je internet vzpostavljen včasih pa nekako čudno noče. Vendar kljub temu, da kaže da je internet, če se slučajno spomni da gori lučka, preko kabla še vedno ne dela.
Bolj zanimiva je tipka za vklop brezžičnega omrežja. Po navodilih naj bi jo držal 3s, na kar bi se naj prižgal. Vendar kljub večkratnemu poskušanju mi to ne uspe.
TAko, da če je kakšen uporabnik tega routerja, se priporočam, da deli z mano izkušnje kako njemu deluje.
Za vse odgovore se vsem vnaprej zahvaljujem.
Bolj zanimiva je tipka za vklop brezžičnega omrežja. Po navodilih naj bi jo držal 3s, na kar bi se naj prižgal. Vendar kljub večkratnemu poskušanju mi to ne uspe.
TAko, da če je kakšen uporabnik tega routerja, se priporočam, da deli z mano izkušnje kako njemu deluje.
Za vse odgovore se vsem vnaprej zahvaljujem.

BlaY0 ::
Kolega je nabavil in imel drug problem. Zadeva je imela baje tako obupno slab signal, da je bil problem s padanjem povezave ž v sosednji sobi. Ga je zamenjal...

BlaY0 ::
Vzel je drugega... nam vsem dobro znanega Linksys WRT-54GL. Razlika: kot noč in dan pa je samo G.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol box + routerOddelek: Omrežja in internet | 5959 (4300) | Daniel |
» | Repeater Bridge na Linksys WRT160NL??Oddelek: Pomoč in nasveti | 6552 (3820) | toncek1 |
» | Kako dostopit do routerja TPlink TL-WR741NDOddelek: Pomoč in nasveti | 1811 (1667) | rdecaluc |
» | FON (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8243 (3582) | svejk |
» | Router, ADSL in EmuleOddelek: Omrežja in internet | 1204 (1057) | Matri[X] |