Forum » Izdelava spletišč » Večjezična podpora za Joomlo
Večjezična podpora za Joomlo
nintakiu ::
Pozdravljeni,
Zanima me, če obstaja večjezična podpora za joomlo. To pomeni, da bi ob vstopu na stran imel na voljo recimo zastavice v angleškem in nemškem jeziku, na kateri bi kliknil in nato bi te avtomatsko vrglo na angleško, oz. nemško verzijo strani.
Hvala in lp,
DF
Zanima me, če obstaja večjezična podpora za joomlo. To pomeni, da bi ob vstopu na stran imel na voljo recimo zastavice v angleškem in nemškem jeziku, na kateri bi kliknil in nato bi te avtomatsko vrglo na angleško, oz. nemško verzijo strani.
Hvala in lp,
DF
Vsaka čast, sem slišal za joomfish že prej, samo je še nikdar nisem inštaliral, drugače pa dela odlično. Tnx, še enkrat.
Naletel sem na en problem, kako narediš da bo pri angleščini in nemščini več menijskih postavk kot v default jeziku-Slovenščini?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se naučiti pogovorne nemščine?Oddelek: Loža | 16548 (3730) | next3steps |
» | Avstrija in delo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 46375 (32589) | invisuu |
» | Francoščina ali Nemščina ? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15133 (13670) | trancer01 |
» | Kako se naučiti tuji jezik tekoče?Oddelek: Loža | 17580 (13521) | lobo_feroz |
» | na nemski laptop priklopiti slovensko tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2320 (2163) | fosil |