Forum » Kaj kupiti » Kupujem wifi router
Kupujem wifi router
brdi ::
Pozdravljeni Kupujem nek wifi ruter kater bi imel nekoliko vec dBi anteno. Kajti dosedanji linksys se je odlicno oizkazal dokler nisem se enega prenosnika dodal v nekoliko oddaljeno sobo. kjer pa mi kljub ojacanju oddajanja snr prevec niha in ni niti malo stabilna povezava.
Vglavnem keri ruter po zmerni ceni bi se dal dobit z nekoliko boljsim dometom. cena nekje do 70€
Lp
dani
Vglavnem keri ruter po zmerni ceni bi se dal dobit z nekoliko boljsim dometom. cena nekje do 70€
Lp
dani
barbo ::
Iščem router ki naj bi mel draft-n, gigabitne porte in podporo za dd-wrt. Kaj predlagate?
LP
LP
Saphire HD3870 | Hitachi 320GB SATAII | Chieftec 550W
jan01 ::
Kateri sedanji linksys?
Pa ne pozabi: wireless komunikacija je dvosmerna: tudi wireless na prenosniku mora biti zadosti dober...
Pa ne pozabi: wireless komunikacija je dvosmerna: tudi wireless na prenosniku mora biti zadosti dober...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
brdi ::
sem razmisljal o menjavi antene vendar na linksysu wrt54gl ni tako poceni ...
http://shop.wlan-antene.net/wlan-antena... tole sem pa sedaj najdel ...
http://shop.wlan-antene.net/wlan-antena... tole sem pa sedaj najdel ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: brdi ()
st0jko ::
Znanec si v pritličju hiše izdeluje pisarno, in hoče iz drugega nadstropja povezat prenosnik na internet. Pravtako uporablja star prenosnik, ki nima vgrajene brezžične mrežne, tako da razmišljam nekaj v smeri brezžične USB mrežne kartice. Seveda mora oboje biti dovolj močno da nese čez 2 nadstropja poslovno-stanovanjskega objekta. Probala sma že z modemom, ki ga je dobil od ponudnika interneta, kateri ima tudi vgrajen brezžični router, vendar spodaj ni bilo signala.
Prosim, če mi svetujete kateri router in wireless USB mrežno uporabit.
Hvala.
Prosim, če mi svetujete kateri router in wireless USB mrežno uporabit.
Hvala.
keks?
DubleG ::
jaz bi probal z 2 x Buffalo WHR-HP-G54 z Tomato firmwarom. Enega nastaviš kot vmesno postajo za sprejemanje in oddajanje signala...
Mislim, da bi to šlo...
Mislim, da bi to šlo...
GA-P55M-UD2,i5,12GB RAM,Radeon HD 4850,Crucial SSD 64GB,
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
st0jko ::
Manj komplicirane rešitve ni? Recimo malo močnejši router in mrežna. Brez vmesnega in drugih firmwarov.
keks?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router za domačo uporaboOddelek: Kaj kupiti | 2532 (1935) | Karen |
» | Kateri brezžični router kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7961 (5832) | OmegaBlue |
» | Kateri Wireless router?Oddelek: Kaj kupiti | 4968 (3719) | Voip |
» | Kateri usmerjevalnik(router)?Oddelek: Kaj kupiti | 5599 (4396) | KandazaR |
» | Brezžični internet(kaj vse potrebujem)Oddelek: Omrežja in internet | 3474 (3214) | Oblivion |