Forum » Kaj kupiti » suunto t1c vs t3c
suunto t1c vs t3c
CleanPower ::
odločam se med tema dvema modeloma. zanima me v čem je t3c boljša. katere funkcije več ima sama ura. to da ima t3c več možnosti dodatnih priključkov pa vem. torej zanimajo me prednosti oz. funkcije same ure.
hvala in lp
hvala in lp
nitro2 ::
t3c ima možnost povezave z bike podom...se pravi, da jo lahko uporabljaš kot kolesarski števec s tem, da dokupiš bike pod, ki stane semizdi ene 40 ojrof...
imel sem jo namen kupiti pa sem si spremislil in mi ni žal :)...
za kaj jo boš rabil?
imel sem jo namen kupiti pa sem si spremislil in mi ni žal :)...
za kaj jo boš rabil?
rabim za treninge atletike(srednje proge in šprinti) ker ko delam intervale je fajn videt kok pulza mam.
no zdej sem opazil edino razliko v sami uri in sicer da ima t3c neko oceno treninga od 1 do 5.
no zdej sem opazil edino razliko v sami uri in sicer da ima t3c neko oceno treninga od 1 do 5.
pol me pa še zanima kaj bi vi izbrali polar rs100 ali suunto t1c
za moje pojme je suunto t1c boljši in ima naslednje prednosti:
-boljši pas(comfort belt)
-boljše ohišje ure
za moje pojme je suunto t1c boljši in ima naslednje prednosti:
-boljši pas(comfort belt)
-boljše ohišje ure
nitro2 ::
oba sta dobra...men osebno je pa suunto boljši...
je pa res, da modeli višjega ranga imajo več vrst treningov in možnost dodatnih pod-ov
je pa res, da modeli višjega ranga imajo več vrst treningov in možnost dodatnih pod-ov
MasterB ::
CelanPower, da ne bom kopiral sajta in tabele si poglej tukaj dobro opisane razlike med T modeli, malo nižje boš našel tabelco, poglej si tukaj suunto T3.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Merilec srčnega utripaOddelek: Loža | 12456 (6774) | #000000 |
» | Športna ura Garmin forerunner 405CX...škoda denarja...Oddelek: Loža | 5120 (4670) | Jst |
» | športna uraOddelek: Loža | 2253 (1976) | IceIceBaby |
» | Garmin/Polar za tek, kolesarstvo, fitnessOddelek: Šport | 5089 (4529) | antonof |
» | Kupujem uro z merilcem utripaOddelek: Loža | 4399 (3870) | teoo |