Forum » Strojna oprema » Firmware Teac-a 540E ...
Firmware Teac-a 540E ...
Alec999 ::
Ahh ya ... sm su updatat firmware 1.0A v 3.0A za Teac 540E .. pa se mi je umes comp. ubesu .. pa sm su resetirat comp. stupid me ... tko da mi zdej CD-rom-a wec ne najde
A je sploh se ksna moznost, da obudim svojega ljubljencka nazaj? pleas help me
lp,
Alec999
A je sploh se ksna moznost, da obudim svojega ljubljencka nazaj? pleas help me
lp,
Alec999
Han ::
AngelOfDeath ::
malk v googlu preberi kaj pravijo na to ;)
ah ja si proval s programom še enkrat nadgradit ?
ah ja si proval s programom še enkrat nadgradit ?
bf4ed ::
Meni je blo isto da sem dal novi bios gor pa je kišta šteknila ko je končal, pa sem resetiral pa mi še zdaj dobro dela cdrom.
Probaj iti v windowse pa čeprav ti ne najde pa zaženi exe še enkrat!!
Alec999 ::
Oj,
Sm ugasnu rac. pa pocaku 1 dan pa zdej spet dela lucky me .. prej sm vedno comp. samo resetiru .. pa mi BIOS ni vec zaznov CD-roma pa Windowsi tud ne.
Tko, da k sm zagnou program, da bi se enkrat flashu ..
ni najdu CD-rom-a
Me pa usen zanima kaj nardit ce se taka situacija zgodi?
Blem je k mam zdej se vedno 1.0A firmware gor pa me ze prsti srbijo da bi se enkrat probu
V googlu nc ne pravjo na to
Drgac pa kokr sm ze reku .. Winsi ne najdejo CD-roma ... in tud pol program ne najde CD--rom-a. What could I do?
P.S.
A je ze kdo probu Philips CDD 4201 upgradat z firmware-om od CDD4801 ... da bi iz 4x dubu 8x pekac
lp,
Alec999
Sm ugasnu rac. pa pocaku 1 dan pa zdej spet dela lucky me .. prej sm vedno comp. samo resetiru .. pa mi BIOS ni vec zaznov CD-roma pa Windowsi tud ne.
Tko, da k sm zagnou program, da bi se enkrat flashu ..
ni najdu CD-rom-a
Me pa usen zanima kaj nardit ce se taka situacija zgodi?
Blem je k mam zdej se vedno 1.0A firmware gor pa me ze prsti srbijo da bi se enkrat probu
V googlu nc ne pravjo na to
Drgac pa kokr sm ze reku .. Winsi ne najdejo CD-roma ... in tud pol program ne najde CD--rom-a. What could I do?
P.S.
A je ze kdo probu Philips CDD 4201 upgradat z firmware-om od CDD4801 ... da bi iz 4x dubu 8x pekac
lp,
Alec999
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alec999 ()
l-note ::
Temu se ne reče fireware ampak FIRMWARE , da se ga pa dobit klele sam ne najdem glih za tvojga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Daewoo predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17395 (8434) | Rašo |
» | [divxvid] Kiton predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3896 (2398) | mare3210 |
» | Glasbeni cd-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 2352 (1872) | icek |
» | Teac CD-romOddelek: Pomoč in nasveti | 824 (623) | Pisk |
» | Tezave s pekoOddelek: Pomoč in nasveti | 1129 (1026) | damian |