» »

Miška?

Miška?

rok650 ::

Rad bi kupil novo miško pri kateri me nebi po 2h igranja ali dela z računalnikom bolela roka, sedaj imam a4tech 750Bf katera je odlična samo se ne prilagaja moji roki. Rad bi čim bolj ergonomsko udobno miško in do 30€+-5/10€. Imam tudi nekaj nagledanih te so Razer Salmosa, Razer Deathadder 1800dpi in logitech x518, vendar nevem kolikšna je razlika med razerjevima miškama saj po specifikacijah sta po dobni po ceni pa niti najmajn in kakšna je razlika med Deathadderjem, salmoso vs x518?
Lp

bluefish ::

Če imaš sedaj miš, ki se ne prilagaja roki, potem vsekakor stopi do neke tehnične trgovine in poskusi omenjene miši. Na prvem mestu pri nakupu naj bo ergonomija, šele potem se oziraj na marketinške specifikacije, ki v realnosti pomenijo le malo.

rok650 ::

to sem že storil in da vse tri so kar vredu v roki vsaj koliko sem jih boskusil v bigbangu sedaj se nevem odločiti ali se splača dat 20EUR več za da ali sta salmosa in x518 enako dobri vsaj po specifikacijah ni neke velike razlike?

bluefish ::

Logitech miši so bolj kvalitetno izdelane, Razer ima morda za odtenek boljši senzor. Na koncu je izbira odvisna od osebnih preferenc.

rok650 ::

ali ima mogoče kdo salmoso doma da pove svoje mnenje o njej?

neres ::

Jaz sem imel točno to A4tech 750BF, potem še Logitech MX518 in za njo Deathadderja. Sedaj imam Ikari Optical in mi je dosti boljša od vseh ostalih kar se tiče ergonomije.
Tukaj je 38EUR: http://www.sestavi.si/index.php/item/di...

Ampak če ti je to pomembno ti priporočam da lepo sam poskusiš prijet miško v roke, da vidiš kako ti odgovarja. Konec koncev lahko miško tudi naročiš preko interneta in jo potem vrneš če ti ne odgovarja.

rok650 ::

saj nekaj sem jih probal pa za tistih par sekund ko jo lahk držiš je težk določit da ni vredu to se pol vid po ene 2h urah igranja če je vredu al ne=) Ali mogoče kdo ve kje se dobi najceneje deathadder ker imajo zelo različne cene tile naši trgovci?
lp

Marxel ::

ola,

Zanimivo a mislim , da lhko vprašanje.V tvojem primeru bi se odločil za razer DEATHADDER.Miška je nekoliko lažja kot ostala favorita s tem, da ima veliko boljši meni kjer lažje nastaviš od dpi, double click, sensitivity.. in še kar nekaj sladkorčkov, pa tudi sam update firmwara glede na sistemske zahteve mislim, da je že velika prednost "gamerska finomehanika"!Deathadder, ki sem ga imel, sedaj uprabljam mambo, ki mu je podobna po obliki pa sede glede na ostale res ergo na roko.Tako, da glede price preformanca in cene, udobja, lege...definitivno razer deathadder.

Za dober price in veliko izbiro RAzer pa še sait :
http://www.slonakup.si/catid/237/mod/pr...


lp

rok650 ::

hvala za pomoč ampak me zanima a se splača ker dpi imata isti z salmoso v ceni je pa 20EUR razlike ali mogoče kdo ve za spletno stran na kateri so razer deathadder prodajal za okoli 39EUR ker nekje sem videl sedaj je pa ne najdem več=)

rok650 ::

Sedaj me še samo zanima ali imajo vsi razerji samo 12mesecev garancije?? In ali se da dobiti kje deathadderja vklučno s poštnino za manj kot 47€(Agt)?
Lp

Mitja358 ::

Jaz sem dal s poštnino pri MakroTeamu 42 ali 43EUR se spomnim par mesecev nazaj.

rok650 ::

=(so jo nazaj podražal


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izbira miške

Oddelek: Strojna oprema
344461 (3949) medek
»

Katero Gaming miško do 30€ (+/- 5€)? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
736473 (5663) TOP
»

Nova gamerska miška. (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
596239 (5047) strictom
»

Microsoft ali razer? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
586188 (5304) mihajlo carr
»

Miši mx518 vs. G5 vs. Genius ergo 525

Oddelek: Kaj kupiti
201944 (1604) PINki

Več podobnih tem