Forum » Pomoč in nasveti » zgodovina ukazov
zgodovina ukazov
Ealbert ::
Pozdravljeni!
Kako pogledam (windows xp) zgodovino ukazov.
konkretno: delal sem v enem programu in mi je nekdo zaprl program, brez da bi shranil...
zdaj pa me zanima, kje lahko pogledam, ob kateri ura se je ta ukaz izvršil (zaprtje programa).
mogoče pridem na sled storilcu:)
upam, da sem dovolj razumljiv
lp
Kako pogledam (windows xp) zgodovino ukazov.
konkretno: delal sem v enem programu in mi je nekdo zaprl program, brez da bi shranil...
zdaj pa me zanima, kje lahko pogledam, ob kateri ura se je ta ukaz izvršil (zaprtje programa).
mogoče pridem na sled storilcu:)
upam, da sem dovolj razumljiv
lp
xyd1 ::
Predvidevam da OS Windows
Če ta program shranjuje odpiranje/zapiranje programa v log datoteko potem jo poiščeš in pogledaš v nasprotnem primeru pa bo malo težje....
Mogoče ti pomaga kaj desni klik na datoteko ter lastnosti ter poglej pod "accesed" tam ti prikazuje zadnji zagon programa, če ga seveda nisi ti po tistem uporabljal.
Za druge možnosti pa naj še drugi povedo.. se trenutno ne spounim ničesar.
ps: mogoče nam zaupaš še ime programa?
ps slovenščina ni moje področje :P
Če ta program shranjuje odpiranje/zapiranje programa v log datoteko potem jo poiščeš in pogledaš v nasprotnem primeru pa bo malo težje....
Mogoče ti pomaga kaj desni klik na datoteko ter lastnosti ter poglej pod "accesed" tam ti prikazuje zadnji zagon programa, če ga seveda nisi ti po tistem uporabljal.
Za druge možnosti pa naj še drugi povedo.. se trenutno ne spounim ničesar.
ps: mogoče nam zaupaš še ime programa?
ps slovenščina ni moje področje :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup, sinhronizacija map, datotek na zunanjem diskuOddelek: Programska oprema | 2194 (1795) | Manu |
» | fake virus za izobraževalne nameneOddelek: Programiranje | 2389 (1457) | japol |
» | XP HOME- datoteke za pomoč in podporoOddelek: Operacijski sistemi | 1189 (1030) | fosil |
» | Problem z brisanjem pokvarjene AVI datoteke!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1557 (1293) | smolep |
» | slo-tech slovenjenje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12444 (9289) | moj_nick |