Forum » Pomoč in nasveti » varno brisanje podatkov,.....
varno brisanje podatkov,.....
davorlovrec ::
Lep pozdrav,
Sem dijak 4 letnika in v naslednjih nekaj mesecih me čaka zelo pomenbna naloga, in sicer
opraviti moram maturo. Za uspešno opravljeno maturo pa je potrebna tudi 4 izpitna enota.
Moja naloga je da naredim nalogo z imenom VARNO BRISANJE PODATKOV. Ker pa sam na najdem
zadosti virov se obračam na vas v upanju da mi pomagate,.... Rabim nekaj literature za
že prej omenjeno temo.
Že v naprej se vam zahvaljujem za pomoč in vas lepo pozdravljam.
Sem dijak 4 letnika in v naslednjih nekaj mesecih me čaka zelo pomenbna naloga, in sicer
opraviti moram maturo. Za uspešno opravljeno maturo pa je potrebna tudi 4 izpitna enota.
Moja naloga je da naredim nalogo z imenom VARNO BRISANJE PODATKOV. Ker pa sam na najdem
zadosti virov se obračam na vas v upanju da mi pomagate,.... Rabim nekaj literature za
že prej omenjeno temo.
Že v naprej se vam zahvaljujem za pomoč in vas lepo pozdravljam.
c0dehunter ::
Huh, tega je na internetu tolk ko na travniku bilk.
Tule maš metode za varno brisanje, drugače pa guglaj za "data shred", "Gutmann", "Degaussing",.,..
Tule maš metode za varno brisanje, drugače pa guglaj za "data shred", "Gutmann", "Degaussing",.,..
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDD SMART atributi, kakšna je prihodnost teh treh trdih diskovOddelek: Strojna oprema | 1199 (927) | mizimasi972 |
» | Rada bi podarila rač, kako trajno zbrisati podatkeOddelek: Pomoč in nasveti | 1197 (653) | Mermaid4me |
» | SSD diski uničujejo digitalne dokaze (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20014 (15236) | Jst |
» | Prihajajo DVD-zapisovalniki s 24-kratno hitrostjoOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 3364 (2644) | LordPero |
» | Nov članek: Trajno brisanje podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 8916 (5974) | MrStein |