Forum » Programska oprema » Winrar in neznan password?
Winrar in neznan password?
rap3r ::
Kako nej ugotovim kakšn je pasvord? A je sploh način?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
- spremenil: rap3r ()
bastadu ::
...vendar rabiš zelooo močno kišto, da najdeš malo daljše geslo, mogoče ti uspe do konca življenja
rap3r ::
Ja nej bi bil 6 mest dolg!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Dusko ::
Ma to gre naredit z advanced winrar password recovery,
Potegneš ga lahko z elcomsofta samo sharware verzija dela samo do 4 mesta. Zdaj če ni fail prevelik mi ga lahko pošlješ na mail
Pa če so same crke ne bi smelo bit problem.Ce bi pa kaj drugega rad pa pa me kontaktiraj na mail
Potegneš ga lahko z elcomsofta samo sharware verzija dela samo do 4 mesta. Zdaj če ni fail prevelik mi ga lahko pošlješ na mail
Pa če so same crke ne bi smelo bit problem.Ce bi pa kaj drugega rad pa pa me kontaktiraj na mail
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Relacija: Kitajska - Carina (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15144 (12188) | Garibaldi |
» | Mozilla Thunderbird 1.5Oddelek: Novice / Brskalniki | 6949 (5189) | krho |
» | Analiza napada črva WittyOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4786 (3703) | Gundolf |
» | MyDoom napada ... SCO!Oddelek: Novice / Varnost | 3046 (3046) | RejZoR |
» | Eminem-Don't call me MarshallOddelek: Sedem umetnosti | 1196 (668) | DaWeed_MC |