» »

V omami zabredel v reko...

V omami zabredel v reko...

Spajky ::

...Skuhali so si čaj in ga popili. Potem se jim je bolj ali manj utrgalo... To me spominja na moja mlada leta, ko sem si zrolal v tobak IdianGarden Tea in skadil...pol pa sem bil full hepi in cela soba je dišala ko indijski budistični tempelj; sam jest nisem šel plavat...tragokomično! 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Matek ::

Spajky, ti si car, verjetno edini človek na forumu iz hippy generacije;).
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Brane2 ::

To me spominja na moja mlada leta, ko sem si zrolal v tobak IdianGarden Tea

ROTFLMAO !

A, zato so variante v filter vrečki- da ti manj udari na pljuča :D :D :D

Kaj pa kakšen sir Winston ? :8)

Spajky ::

ja...hmali bo na škatlah čaja pisalo: Ministrstvo za zdravje opozarja..., DROGA že itak piše...sam še davčna nalepka manjka...ja letos bo huda za "vegetarijance" ko so poplave namočle zemljo in bo plevel Travco na "plantažah" zadušu, pa si bo folk moral z domačimi zdravili pomagat :-) kot tisti nesrečni nadebudneži, ki so hotl met en mal overkloklokane možgane...ja kar voham tudi nov biznis, če bo protialkoholni zakon sprejet: izdelava mini-portable žganjekuh-Mašin za v kopalnico. Scandinavian sindrome; home-made vodka aus krompir rocks; pol pa spet lahko dajo na TV tisto staro reklamo za krompir: Duober je, duober, sam za predat ga pej nejmamo...in če ne bo drugače, se bosta Morphling&Boeing iz vodnih blokov pač preusmerla.. :-))) .. 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Z gensko modifikacijo napravili 40% večji tobak (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
9519075 (15395) Cervantes
»

Jägermeister z..?

Oddelek: Loža
378707 (7234) Unknown_001
»

Pueblo Tobak - Brez Katrana?

Oddelek: Loža
1918434 (15449) Double_J
»

Radioaktivnost cigaret