» »

Koliko je kej kvaliteten Ericsson R600?

Koliko je kej kvaliteten Ericsson R600?

Arthur ::

menda so ericssoni bolj v p...., da precej crkujejo. ampak tale r600 mi je ful všeč, me zanima, če ima kdo kaj slišal o njem. na malih oglasih jih prodajajo za 22k, kar se mi zdi sumljivo nizka cena.
ali naj raje vzamem eno nokio?

Ziga Dolhar ::

Telefon mi je ZELO všeč.

Ampak kvaliteta izdelave se mi pa zdi pod nivojem (no, na nivoju za ceno 998 sit). Barva gre dol, v plastiko sem nevem kako naredil lepo vdolbino s svojim nohtom, ob straneh lcdja se "vidi skozi"...

če to odmisliš (saj te stvari niso ravno bistene), je telefon v redu. Ga bom še lep čas uporabljal :]>

Zheegec ::

Mamo 3 doma in še nobeden ni crknu al pa zatajil (čeprav smo enega zamenjali -> "majčkena" nesreča z vodo se mu je zgodila :) ) Super telefon. Če želiš, ti ga prodam za 25K (ker imam pač enega preveč), seveda z garancijo, al pa za 22K brez garancije >:D ;((
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Phoebus ::

Po domace: telefon je za en kurac. Zaradi baterije. In za en kurc tipkovnice (po dveh mescih redne uporabe se zbrise barva). Slaba plastika.

Gh0st ::

Moj kolega ga ima, in moram rečt da ni vreden svojega denarja. Samo zato ker ima GPRS ne more bit nevem kolk dražji. Tipke so pretrde in nenatančne (beri: včasih ni odziva), potem software je (tako kot pri vseh novejših ericssonih) veliko prepočasen in nepregleden.

Jest imam zelo rad Nokie, ker imajo kvalitetne tipke in software, ker gre vse tako hitro...

Poleg tega je baterija švoh.

Oblika je pa res lepa, pa barve tud...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

MI_KO ::

Kaj, da je Ericssonov meni nepregleden? Jaz mam T65 in sem z menijem več kot super zadovoljen. (Če odmislim počasnost!) Ni ga lepšega kot 6 vrstic (mogoče 7 vrstic:D ), vse pa v enem pogledu vidno v glavnem meniju.
R600 zamerim samo, da nima tiste modre tipke kot T65, ki je super praktična (Kot desna miškina) in trde tipke. Baterije pa so tak vse iste (za to ceno celo slabše!)

Arthur ::

v redu, ste me prepričali.:) ne bom ga vzel. si bom raje nabavil eno fino ohranjeno nokio 3330... se mi zdi še najboljša izbira.

mlakar ::

ja sej je 3330 čist kull telefončič sam je preč klasičn, ma ga ze vsak! Drgač je pa na poglet erik soliden sam mal ma napk, k se jih že itak naštel! raj kej druzga zber!:):\

Arthur ::

za 20 jurjev bom težko dobil kaj drugega. sploh bo pa ta nokia par svetlobnih let pred tem handycapom, ki ga imam zdaj. pa tudi mi ni toliko do tega, da bi zbujal pozornost.

||_^_|| ::

Glih dons sm ga prodal za 21K. Predvsem zato ker mam nokio 7110 in pri odločitvi katerga obdržat ni blo dvoma. Temu eriksončku baterija zdrži polnih 24 ur. ne morš verjet.

MI_KO ::

Samo ne spet en z 3330. To je še slabše kot r600. Baterija je za n' drek, zaslon ma premalo vrstic, pa še 1cm večji in težji je! Tipke so sicer boljše zato pa celo ohišje škripa kot stara omara.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14810128 (6114) zolja
»

kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
19232782 (22455) LuGi
»

kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12512467 (8636) Azrael
»

Siemens cx65 vs Nokia 6610i

Oddelek: Mobilne tehnologije
81422 (1336) M-man
»

Folk, kake mobitele ste imeli in kakega imate zdaj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13612209 (10385) atubbuta

Več podobnih tem