Forum » Kaj kupiti » problem z tiskalnimkom
problem z tiskalnimkom
eva-stela ::
Živjo
Imam tiskalnik canon pixima 1500 im mi čisto nič ne printa, očitno je nekaj narobe z glavo. Zanima me ali se da zadevo kako poravit ali naj ga vržem v smeti, ker me verjetno nova glava stane skoraj več kot nov tiskalnik, če ima kdo kakšen pameten nasvet bi mu bila zelo hvaležna, lp.
Imam tiskalnik canon pixima 1500 im mi čisto nič ne printa, očitno je nekaj narobe z glavo. Zanima me ali se da zadevo kako poravit ali naj ga vržem v smeti, ker me verjetno nova glava stane skoraj več kot nov tiskalnik, če ima kdo kakšen pameten nasvet bi mu bila zelo hvaležna, lp.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Canon MB5050 - izklop avtomatskega čiščenje glaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1976 (1773) | ST-777 |
| » | inkjet printer ne sprinta ničOddelek: Pomoč in nasveti | 2728 (1807) | Yohan del Sud |
| » | Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 21546 (16126) | matej5734 |
| » | Refil ink jet kartuš, ki so nekaj let stale prazneOddelek: Strojna oprema | 4077 (4077) | Azrael |
| » | Originalne kartuše zaostajajoOddelek: Novice / Ostale najave | 9042 (7170) | Jst |