Forum » Pomoč in nasveti » ISDN- dva compa
ISDN- dva compa
centio ::
Em, no, verjetno je to vprasanje ze bilo, vendar bi pa vseeno prosil ce mi kdo razlozi kako najmanj bolece priklopit dva compa na en isdn prikljucek?
Hvala.
Hvala.
alien-w ::
lahko z dvema ISDN karticama ("modemoma") ali pa preko LANa in internet connection sharinga.
centio ::
Aha, torej nic posebnega ne rabim, sam se en modem, ki ga potem, predvidevam, povezem s tisto "skatlo" na kateri pise NTBA ? In lahko istocasno surfam z obeh racunalnikov?
In ce prav razumem, potem so obe liniji zasedeni in ne morem vec telefonirati? A obstaja se kaksna resitev za to?
In ce prav razumem, potem so obe liniji zasedeni in ne morem vec telefonirati? A obstaja se kaksna resitev za to?
scenic ::
Pri tisti škatlici sem jaz dal en navaden ISDN razdelilec (900 sit) in potem potegnil kable do vsakega compa s svojim ISDN modemom.
Zaradi kontrole porabe sem uporabil samo eno linijo in lahko sva bila oba s sinom naenkrat gor on na Arnesu, jaz Volji ali Siolu.
Sploh ni frke, da bi bila telefonska linija zasedena.
Lp
Scenic
Zaradi kontrole porabe sem uporabil samo eno linijo in lahko sva bila oba s sinom naenkrat gor on na Arnesu, jaz Volji ali Siolu.
Sploh ni frke, da bi bila telefonska linija zasedena.
Lp
Scenic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISDN uporabniki - HELP!Oddelek: Omrežja in internet | 1064 (1007) | Jackass |
» | ISDN modemOddelek: Strojna oprema | 937 (874) | Cokolesnik |
» | Teličkovo nabijanje!Oddelek: Omrežja in internet | 2648 (1843) | madmitch |
» | WinXP: problem z dual ISDNomOddelek: Pomoč in nasveti | 819 (770) | Sodom |
» | Ali SIOL slepari ?Oddelek: Omrežja in internet | 1359 (1034) | eiht |