Forum » Loža » Prosim za prevod v knjižno angleščino. Hvala.
Prosim za prevod v knjižno angleščino. Hvala.
Zero ::
"... Iz globin najhujšega prepira potegnita skrivnost večne ljubezni in zaupanja!"
Prevod v knjižno angleščino potrebujem v naslednjih 10 urah, najkasneje do 21. 08. 2002 do 10.00.
Hvala vsem resnim prevajalcem! (Ostali dolgočasneži in pootročeni lamerji pa... "Še niste padli dovolj globoko?!")
jarre@volja.net
Prevod v knjižno angleščino potrebujem v naslednjih 10 urah, najkasneje do 21. 08. 2002 do 10.00.
Hvala vsem resnim prevajalcem! (Ostali dolgočasneži in pootročeni lamerji pa... "Še niste padli dovolj globoko?!")
jarre@volja.net
Tomi ::
Nekaj podobnega kot:
"From the depths of most dreadful wrangle you should (shall) drain(opcije) the secrets of eternal love and confidence".
Ok, to je nekako okvir, sedaj pa ga izboljšajte.
Sicer pa, even the great Thomas has given up, how come?
"From the depths of most dreadful wrangle you should (shall) drain(opcije) the secrets of eternal love and confidence".
Ok, to je nekako okvir, sedaj pa ga izboljšajte.
Sicer pa, even the great Thomas has given up, how come?
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Thomas ::
Jah ni slabo kar si spesnil Tomi.
Tko da mi ni žal, da sem odjenjal.
Tko da mi ni žal, da sem odjenjal.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Sergio ::
zelo dobro, tomi. ce malo priredim tvoje, bi naredil takole:
"From the depths of the most dreadful of wrangles you shall drain (jaz bi dal extrapolate ) the secrets of eternal love and confidence".
"From the depths of the most dreadful of wrangles you shall drain (jaz bi dal extrapolate ) the secrets of eternal love and confidence".
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Zero ::
Hvala vsem... Če pa boste potrebovali karkoli v sloveščini, ko bo domišljija odšla na dopust... bom poskusil pomagati...
Zero
Zero
Ikarus ::
Še ena izbira:
May you find glimpses of the eternal love and mutual trust in the darkest moments of your quarrel - for the true love shines through anything.
:-)
May you find glimpses of the eternal love and mutual trust in the darkest moments of your quarrel - for the true love shines through anything.
:-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Manj znane igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 32786 (5526) | D3m |
» | Darksiders 3Oddelek: Igre | 3104 (983) | oo7 |
» | AgonyOddelek: Igre | 4079 (1026) | Izi |
» | David Icke, teoretik zarot?Oddelek: Loža | 2782 (2314) | PaX_MaN |
» | Jest mam virus a?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2363 (2120) | Kriko |