Forum » Kaj kupiti » Kateri P4?
Kateri P4?

upirna ::
Kupujem nov računalnik in sem se odločil za Intel Procesor. Sam ne vem za kateri procesor naj se odločim. Prosil bi vas za pomoč, za tiste, ki pa imate te procesorje, pa napišite svoje izkušnje. Napišite tudi za kolk se jih da navit (nekoč ko bom znal, bom navijal...).
-2200 MHz-zelo drag, ne vem če se splača
--------
cena: malo manj kot 90.000
2000 MHz-cena je okoli 70.000 SIT, tudi ta cena ni majhna
1900 MHz-komentirajte raje vi
-----
cena je okoli 60000 SIT
1800 MHz-nekdo na forumu mi je že svetoval ta procesor.
-------
cena:okoli 55.000 SIT
No nižje se pa ne spustim. Torej
KOMETIRAJTE!!!!
Aja, pa še to. Izbral sem matično ploščo IT7, sicer je zelo draga, a tudi zelo dobra (saj po testih in ostalih rečeh sodeč).
-2200 MHz-zelo drag, ne vem če se splača
--------
cena: malo manj kot 90.000
2000 MHz-cena je okoli 70.000 SIT, tudi ta cena ni majhna
1900 MHz-komentirajte raje vi
-----
cena je okoli 60000 SIT
1800 MHz-nekdo na forumu mi je že svetoval ta procesor.
-------
cena:okoli 55.000 SIT
No nižje se pa ne spustim. Torej
KOMETIRAJTE!!!!

Aja, pa še to. Izbral sem matično ploščo IT7, sicer je zelo draga, a tudi zelo dobra (saj po testih in ostalih rečeh sodeč).

Buggy ::
Ce bos navijal obvezno 1.8A , ker imajo drugi ze prevelik mnozilnik.
V tem primeru rabis tudi dobro plato - Epox
Ce pa ne bos navijal, pa so P4 malo predragi za svoj performance, mogoce razmisli o AMD-ju.
V tem primeru rabis tudi dobro plato - Epox
Ce pa ne bos navijal, pa so P4 malo predragi za svoj performance, mogoce razmisli o AMD-ju.

tha_man ::
Če misliš navijat kupi čim manj (max 1.8) in navij takoj (ni taka umetnost, samo pravo plato moraš imet). In poskrbi da bo procesor imel Northwood jedro (torej črko 'A' v imenu), tastari P4 so namreč crap, in ja, še vedno jih prodajajo.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

upirna ::
A zdej, če vas prav razumem, imajo samo procesorji z A-jem Northwood jedro? Ali Celeron-i nimajo Northwood jedr? Jaz sem mislil, da jih imajo vsi P4. Ali ni prav zaradi Northwood jedra Intel v prednosti pred AMD-jem?
P.S: Tukaj ne bomo govorili o AMD-ju, ampak samo o Intel-u.
P.S: Tukaj ne bomo govorili o AMD-ju, ampak samo o Intel-u.

globoko grlo ::
glih kkšna blazna prednost to ni, samo še vedno prodajajo obe verziji, tko da glej in bodi pozoren na A in ja 1.8A je best buy, aja pa DDR ram valda
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globoko grlo ()

hominis ::
Eno pravilo velja pr procsih, kupit najcenejsega oz. onega s res najugodnejsim razmerjem performance/price, potem pa navit ;)))
that's it
that's it
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nove komponenteOddelek: Kaj kupiti | 1769 (1413) | T0RN4D0 |
» | AMD ali Intel Pentium 4??? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6852 (5585) | Zheegec |
⊘ | Intel Vs. AMD (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5999 (5052) | whatson |
» | P4 1.6A Northwood (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5550 (4478) | Mr.B |
» | DDR zmaguje!!!!!!!!!!!Oddelek: Strojna oprema | 1868 (1488) | hatch |