Forum » Pomoč in nasveti » Formatiranje in ponovna namestitev OS
Formatiranje in ponovna namestitev OS
Kunto ::
Pozdravljeni.
Imam težavo.
Hotel sem na novo postaviti sistem ( win 7). Ko sem zagnal računalnik in začel bootat win7 se mi je že na začetku ko je bilo odprto okno starting setup zataknilo. Sistem je zamrznil. Po več poizkusih sem poiskusil isto z visto ter z xp-ji. Vedno javlja napako. tudi ko sem probal iz windowsov izpeljat zadevo je vedno zaštekalo. Poizskusil sem tudi namestit ubuntu pa tudi ni šlo (pravi da ne more brat dvd-ja). Nazadnje sem probal formatirat disk pa tudi ne gre vedno javlja napake.
Ali mi morda lahko kdo svetuje.
Hvala in lep pozdrav
Imam težavo.
Hotel sem na novo postaviti sistem ( win 7). Ko sem zagnal računalnik in začel bootat win7 se mi je že na začetku ko je bilo odprto okno starting setup zataknilo. Sistem je zamrznil. Po več poizkusih sem poiskusil isto z visto ter z xp-ji. Vedno javlja napako. tudi ko sem probal iz windowsov izpeljat zadevo je vedno zaštekalo. Poizskusil sem tudi namestit ubuntu pa tudi ni šlo (pravi da ne more brat dvd-ja). Nazadnje sem probal formatirat disk pa tudi ne gre vedno javlja napake.
Ali mi morda lahko kdo svetuje.
Hvala in lep pozdrav
bluefish ::
Potem je zanič namestitveni medij ali pa pogon. Poskusi na kakem drugem računalniku. Poglej tudi, če je podatkovni kabel razrahljan.
zagonski dvd je ok ker sem že na prenosnika nemestil windowse. Pogon pa naj bi tudi delal ker sem nekaj dvd-jev presnel. bom pa še odpru računalnik in pogledal če je kabel ok
pri zagonu cd ja z xp-ji mi napiše
INF file txtsetup.sif is corrupt or missing, status 32768
INF file txtsetup.sif is corrupt or missing, status 32768
baron21 ::
Enako se mi je zgodilo pred nekaj časa na prenosniku. Sem odnesel na servis, ker je bilo v garanciji, pa so mi zamenjali matično ploščo in disk. (tako so mi pojasnili). Je pa bilo pred tem nekaj zmrzovanja in štekanja, vendar je bolj kazalo na programske napake, zato je bil namenjen formatiranje in novo nalaganje, ki pa se ni končalo.
baron21
gorenjc ::
Tale napaka nakazuje na slab cd pogon ali pa disk.
http://www.microsoft.com/communities/ne...
http://www.microsoft.com/communities/ne...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava z win 7 + trdi diskOddelek: Operacijski sistemi | 2769 (1527) | XKEKAX |
» | Ne morem naložiti Operacijskega sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1641 (1093) | Marc` |
» | ntldr is missing, kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2259 (1810) | solatko |
» | Formatiranje-TežaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1221) | luksorzi |
» | Problemi, problemi, in še enkrat problemi (s K7S5A?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (983) | Boky |