Forum » Loža » Pladenj za čevlje
Pladenj za čevlje
d0rK ::
Zdravo,
v teh mrzlih in mokrih dnevih se pogosto zgodi da je omara za čevlje popolnoma zapacana. Trenutno sem zadevo rešil po cigansko - pod čevlje sem dal merkator vrečko. Ker pa to ni trajno želim najti nekakšen namenski podstavek. Predvsem me zanimajo potencialne lokacije kjer bi kaj takega lahko našel, pa tudi pravilno ime zadeve. Po googlu sem iskal pod "shoe tray", "boot tray" in podobno ter našel par zadev. Nažalost je večina ravno za centimeter ali dva prevelika za v mojo omaro. V Lesnino sem že poklical a nimajo ničesar takega.
Hvala.
v teh mrzlih in mokrih dnevih se pogosto zgodi da je omara za čevlje popolnoma zapacana. Trenutno sem zadevo rešil po cigansko - pod čevlje sem dal merkator vrečko. Ker pa to ni trajno želim najti nekakšen namenski podstavek. Predvsem me zanimajo potencialne lokacije kjer bi kaj takega lahko našel, pa tudi pravilno ime zadeve. Po googlu sem iskal pod "shoe tray", "boot tray" in podobno ter našel par zadev. Nažalost je večina ravno za centimeter ali dva prevelika za v mojo omaro. V Lesnino sem že poklical a nimajo ničesar takega.
Hvala.
Ejsi_Disi ::
Ehhh, cajteng spodaj pa na vsake toliko časa zamenjaš.
Rock n' roll ain't noise pollution!
šernk ::
žurnal, pa še zastonj ga dobiš
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Ja itak, jz se bom pa k kreten vozu povsod. Zato pa sprasujem po specificnih lokacijah.
Ce res ne bo nikje zadev jih bom pa mogoce kar sam dal delat... En ki se ukvarja s plastiko jih ene 8 ulije pomoje BP.
Ce res ne bo nikje zadev jih bom pa mogoce kar sam dal delat... En ki se ukvarja s plastiko jih ene 8 ulije pomoje BP.
geniuus ::
google in slikovno iskanje delata čudeže
http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/p...
drugače jih pa najdeš v mercatorju, interšparu... tam kjer majo plastiko, metle, predpražnike
http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/p...
drugače jih pa najdeš v mercatorju, interšparu... tam kjer majo plastiko, metle, predpražnike
Te v Merkurju sem našel ampak so tako grde in cheap da sem jih skenslal.
Bom se Interspar precekiral.
Bom se Interspar precekiral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup pohodnih čevljev (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 239522 (15999) | theStranger |
» | FaraonkeOddelek: Loža | 10185 (4989) | Compufreek |
» | Na Japonskem aretirali mladeniča zaradi 3D-tiska pištolOddelek: Novice / Ostale najave | 12395 (9548) | urg |
» | Omare preteklost?Oddelek: Loža | 7563 (6123) | BigWhale |
» | CNC ŠtručkotiOddelek: Loža | 2864 (2183) | d0rK |