Forum » Programska oprema » Excel 2000 vprašanje
Excel 2000 vprašanje
Maxtor ::
Alo!
Imam eno vprašanje iz Excela. V Excellu si delam evidenco o posnetih CD-jih. Na listu 1 imam med drugih tudi stoplec, na katerem so znamke CD-jev (Sony, Mitsui, TDK,...). Zanima me, kako bi naredil krožni diagram iz tega, po možnosti na listu 2. Torej imam dve težavi:
1. Kako sploh narediti iz nekih besed (TDK, Sony,...) graf (če bi bile številke, ni problem)?
2. Kako ga izrisati na Listu 2. namreč bi rad, da ko dodajam CD-je v stolpec, da bi se graf sam povečeval in prikazoval, koliko procentov katere znamke sem posnel.
Hvala za ogovore
LP
Imam eno vprašanje iz Excela. V Excellu si delam evidenco o posnetih CD-jih. Na listu 1 imam med drugih tudi stoplec, na katerem so znamke CD-jev (Sony, Mitsui, TDK,...). Zanima me, kako bi naredil krožni diagram iz tega, po možnosti na listu 2. Torej imam dve težavi:
1. Kako sploh narediti iz nekih besed (TDK, Sony,...) graf (če bi bile številke, ni problem)?
2. Kako ga izrisati na Listu 2. namreč bi rad, da ko dodajam CD-je v stolpec, da bi se graf sam povečeval in prikazoval, koliko procentov katere znamke sem posnel.
Hvala za ogovore
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel 2010 Iskanje v svrstici in stolpcu?Oddelek: Programska oprema | 779 (719) | HDvideo |
» | Excel: stolpce v vrstice ?Oddelek: Programska oprema | 5167 (4795) | _jackson_ |
» | Pomoč v exceluOddelek: Programska oprema | 2474 (2089) | bosces |
» | Excel - decimalna vejicaOddelek: Programska oprema | 3938 (3702) | tempoFlow |
» | Excel pomoco prosimOddelek: Programiranje | 2728 (2573) | Mercier |