Forum » Izdelava spletišč » Grafični oblikovalci
Grafični oblikovalci
HardFu ::
Zdravo.
Ker sem nad googlom obupal, me zanima naslednje: Ali so v Sloveniji kakšni oblikovalci spletnih strani, ki so freelancerji in se spoznajo na pojme kot so UX, UI, usability, accessibility in poleg tega znajo svoj dizajn prenesti tudi v XHTML+CSS? Sem iskal kar nekaj casa pa nisem nasel nobenega oziroma takega, ki bi znal oblikovati spletno aplikacijo, ki bi se jo trzilo predvsem v tujini, kjer je konkurenca huda. Morda kdo pozna kakega?
LP
Tomaz
Ker sem nad googlom obupal, me zanima naslednje: Ali so v Sloveniji kakšni oblikovalci spletnih strani, ki so freelancerji in se spoznajo na pojme kot so UX, UI, usability, accessibility in poleg tega znajo svoj dizajn prenesti tudi v XHTML+CSS? Sem iskal kar nekaj casa pa nisem nasel nobenega oziroma takega, ki bi znal oblikovati spletno aplikacijo, ki bi se jo trzilo predvsem v tujini, kjer je konkurenca huda. Morda kdo pozna kakega?
LP
Tomaz
http://codeable.io
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletnih strani v PhotoshopuOddelek: Izdelava spletišč | 4029 (3077) | DiTi |
» | Spletna stran o serijah + JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 1106 (718) | aljaz92 |
» | Izdelava spletne trgovine 2Oddelek: Izdelava spletišč | 4738 (2736) | IceIceBaby |
» | Kdo izdela dober spletni portalOddelek: Izdelava spletišč | 2501 (1869) | Patricij |
» | Iščemo Flash, Dreamweaver,Photoshop in C# profičeOddelek: Izdelava spletišč | 1386 (1194) | robek |