» »

Iščemo Flash, Dreamweaver,Photoshop in C# profiče

Iščemo Flash, Dreamweaver,Photoshop in C# profiče

cybermatrix ::


V kolikor bi bil kdo pripravljen sodelovati pri nekaterih projektih razvoja spletnih strani naj mi piše.


Nekje z vizijo, spet drugo tudi plačamo... glej točki 1 in 2. 8-)

Prosim če mi pošljete tudi primere kaj točno ste že delali oziroma ustvarili in nekaj besed o sebi. Starost, spol ipd malenkosti niso poglavitni, največjo težo bodo imele izkušnje in kaj lahko pokažate oziroma znate.

Pišite na moj e-naslov: Andrej
Z izbranci, vsakim posameznikom, se tudi dobimo ob pivu,soku ali kavici nekje v Ljubljani, da poklepetamo o zadevah in morebitnem sodelovanju.

Projekt pod zaporedni točko 1. spodaj se bo izvajal brez plačila (vsi udeleženci bomo torej delali z vizijo za uspeh v bližnji prihodnosti) vendar z možnostjo udeležbe oziroma solastništva ter delitve dobička v kasnejšem obdobju - večinoma smo študentje oziroma na koncu študija in brez kapitala s katerim bi lahko ponudili takojšnje plačilo. Glede na visoko zastavljene cilje in multi-funkcionalnostjo končnega izdelka se lahko izkaže tudi zelo visok prihodek.

Vendar ne želim nikogar vleči za nos, gre za riziko in končna odločitev bo po seznanitvijo z več podrobnosti prepuščena posamezniku. Komunikacija in delo bosta potekala večinoma od doma, posluževali se bomo le orodij za projektno delo preko spleta in razne oblike internetne komunikacije. Sestankovali pa bomo tudi fizično 1x tedensko v Ljubljani.

1. Razvoj večjega spletnega portala za mednarodno tržišče (uvoz/izvoz, + veliko domiselnih idej oz funkcionalnosti o katerih na tem mestu ne bomo razglabljali)

a. Grafičnega oblikovalca/ko, ki obvlada Photoshop, Flash in Dreamweaver oziroma kogarkoli, ki bi morebiti tudi že iz obstoječe psd predloge znal s svojo umetniško žilico izluščiti in prilagoditi umetnino s svojim lastnim pridihom, ki bi bila povšeči celotni skupini in primerna glede na zastavljeno idejo končnega izdelka. Torej nekaj materiala bi lahko izbranec dobil takoj, moral bi ga le prilagoditi ter sodelovati na tem področju tudi v nadaljevanju, predvsem z osebami v nadaljevanju.

b. C# (C sharp)programerja z izkušnjami, ki bi sodeloval pri kodiranju spletnih strani .net in kreiranju celotne spletne storitve za omenjeni portal te točke


2. Oblikovanje in kreiranje preprostejših spletnih strani (prestavitvene strani za podjetnike ipd)
Osebo, kot pod 1.a. točko, lahko gre tudi za sodelovanje ene in iste osebe na obeh področjih v kolikor bi se izkazalo, da imate to področje resnično v mezincu in vam bodo zadeve resnično dobro šle od rok. Skratka morate biti sposobni zadevo postaviti od temeljev pa do strehe - gre pa večinoma za neobsežne projekte. Delo bi tudi tu potekalo od doma. Projekte bi poiskal jaz, oziroma že čakajo. Plačilo po dogovoru, po končanem delu, zagotovljeno in takojšnje. Strežnik in prostor za razvoj vam bosta na voljo.


Upam, da se kdo oglasi - morebiti se čez 3 leta že vozimo z makinami - vlak bo kmalu speljal. :D

Tody ::

Hmmm druga točka mi je zanimiva... tudi sam sem imel oz delam na taki ideji...S tem da imam pod razumom preprosta spletna mesta = spletna vizitka oz največ kar je gor je kak skript al pa kak form za pošiljanje popraševanja ali pa galerija + predstavitev v Flashu. Če še nimaš gužve mi lahko pošlješ mail ali pa me kako drugače kontaktiraš

Todyjezakon@hotmail.com --> MSN
Todorovic@gmail.com

LP

cybermatrix ::

@Tody: Kar se tiče preprostega spletnega mesta misliva podobno. Kar sem imel s tem v mislih je deloma tako kot si rekel: recimo preprosti flash site (menu in/ali easy animacija). Večinoma bi se delalo na že kakšnih osnova, ki bi jih jaz priskrbel. Te bi se malce obdelale in dodale vsebine. Torej več ali manj z Macromedia orodji. Seveda tudi kakšen kontaktni obrazec. Recimo nek primer za katerega mi trenutno nekdo manjka je na temle naslovu Klikni tukaj. Grafično podobo bi se malce prilagodilo. Potrebno bi pa bilo vključiti nekatere slike (bi priskrbel jaz) kot tudi nekaj besed o firmi, kontaktni obrazec in morebiti tudi dodati kakšno free verzijo foruma.

Vsekakor te kontaktiram. Tudi ostali, ki se vidite kje mi prosim kar pustite kakšne kontaktne informacije ali pa mi pišite.

Trubadur ::

Če potrbuješ php programerja....se javim

robek ::

Mene stvar zelo zanima, mam pa seveda se precej vprasanj...

Drugac je pa tkole: zanimam se za 2 (ker naj bi obvladal HTML), ceprav je tko, da obvladam tudi Flash (ceprav sem delal smao z verzijo 5), znam tudi Dreamweaver, recimo da obvladam tudi CSS, sem ze delal v Perlu, ipd... Mam pa en problem: ze imam sluzbo (pa vseeno premalo denarja), in ne vem, kako si vse skupaj predstavljas, oziroma koliko (in kako pogosto) tega dela imas...

No, pa da ne bom predolg: kontaktiraj me prosim na E-MAIL ce te zanima moje sodelovanje, pa bova kaksno rekla...

cybermatrix ::

Prosim daj mi email ki ga uporabljaš na messengerju, tam bo šla komunikacija hitreje.

robek ::

To je to. :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gdpr pri brezplačnem wordpress.com blogu in na preprosti joomla-strani

Oddelek: Izdelava spletišč
82388 (1881) darkcoffee
»

Začetna ureditev spletne strani

Oddelek: Izdelava spletišč
211922 (1409) Pimoz
»

V katerem jeziku se lahko naredijo najzahtevnejše spletne strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
7011151 (8663) gamemen
»

Kdo izdela dober spletni portal

Oddelek: Izdelava spletišč
392407 (1775) Patricij

Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10138880 (26843) Primoz

Več podobnih tem