» »

Spletna stran o serijah + Joomla

Spletna stran o serijah + Joomla

aljaz92 ::

Izdelujem spletno stran za tv serije s pomočjo joomle in je res ogromno dela. Zato me zanima če ima kdo čas da bi mi pomagal postaviti celotno stran oz. componente in različne module, ki so potrebni da bo stran fukncijonirala ? Stran je že postavljena vendar še ni urejena moduli še niso povsem dodani med sabo povezani prav tako pa je še potrebno urediti forum. Seveda pa je potrebno obvlada joomlo. Če imaste čas da mi pomagate me lahko dodate na skypu "aljaz.slatinjek" ali pa mi odpišite tukaj... hvala

_ToMy_ ::

Dobra ideja za stran, tudi jaz sem razmišljal o tem, vendar si me že prehitel...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _ToMy_ ()

DeeJay ::

MrBrdo ::

Verjetno je fora da bo v slovenščini?
Drugače si pa pozabil še imdb ;)
MrBrdo

keworkian ::

pa tvrage.com

LuGi ::

Pa še thetvdb.com

Nextor ::

Tu žal Joomla ne pride v poštev, ker je preveliko prepletanje podatkov in bo cela štala že s samo kategorizacijo, kaj še le ostalo... drupal only ali pa iz nule! :D

OnFire ::

Se strinjam z Nextorjem. Drupalov Taxonomy zmaga! (Za tiste, ki ne veste je to sistem kategorizacije.)

_ToMy_ ::

Ne vem če ste že slišali za novo verzijo Joomle 1.6. Rešitev vaših težav. ; )

Zakaj bi mogu pa vse sajte delat z nekimi kvazi CMS/blog enginei? A za kakšen bolj generičen framework še niste slišal?
MrBrdo

Ja res je da v joomli se stvari ne povezujejo tolk med sabo... samo jst pa tudi ne poznam tolk ostalih sistemov da bi vedel kaj je najbol primerno za tako zadevo ? mogoče kakšen nasvet? da bi pa sam postavil celotno stran pa tudi nimam dovolj znanja...

Tody ::

MrBrdo, kak sistem pa predlagaš za tiste, ki ne znajo PHP?

klemenSLO ::

mislim da ma sublight program na voljo integracijo v tej smeri
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Tody ::

Hmm mislu sem da misliš za framework za izgradnjo spletnih strani

Tody: Ja kaj pa znajo? Če ne znajo sploh programirat, potem naj se sploh ne spuščajo v izdelovanje spletnih strani ker bo samo en velik FAIL vse skupaj. Naj začnejo na začetku in se naučijo najprej osnov programiranja.
Frameworkov je pa ogromno, ogromno za raznorazne jezike... Comparison of web application frameworks @ Wikipedia
Btw PHP odsvetujem ker je lame ogaben zastarel jezik.
MrBrdo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MrBrdo ()

ja jst se sam neki matram in ne bo to šlo sm ugotovil :) tak da vsi ki bi radi pomagali pri izdelavi spletne strani mi napište zs... super bi pa bilo če se javijo takšni ki poznajo joomlo...

bluefish ::

tv.com in imdb sta kul, vendar bi si sam želel neko stran, ki bi imela nek bolj minimalističen vmesnik in bi prikazovala le bistvene informacije.

jst imam sicer v zamisli narediti stran v slovenščini... namen pa imam narediti par serij ki so najbolj gledane in pa filme dat na stran... glede serij je odvisno koliko ljudi mi bo pripravljenih pomagat ker je zelo težko sam urejat za več serij podatke pa neke novice pisat oz prevajat...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava spletne strani festivala

Oddelek: Izdelava spletišč
222360 (1456) Phantomeye
»

Kako oz. z čim izdelujete spletišča? (strani: 1 2 )

5713849 (12265) Goran's Blog
»

Kaj moram paziti pri kupovanju spletne strani? (strani: 1 2 )

7314850 (12536) tiga325

Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )

11623615 (22103) Ziga Dolhar
»

Je izdelava web strani na podlagi joomle sprejemljiva?

293226 (2359) _Beast

Več podobnih tem