Forum » Programska oprema » Črka pogonov
Črka pogonov
eboycina ::
Imam en čuden problem. Imam particije, C,D,E,... in zunanji disk, ki je do sedaj bil G.
Po dolgem času sem priklopil čitalec kartic in pač nastanejo še 4 zarad njega. Zdaj ko sem umaknil čitalec, mi je kar naenkrat zunanji disk postal drive N
Imam pa ogromno torrentov in podobnih zadev v uTorrentu, in več bljižnic ter podobnih zadev.
Se da kako nastavit, da bi zunanji bil spet G.
Če ne pa kako se v uTorrentu že preneslim torrentom itd določi, da spet lahko seedam.
lp
Po dolgem času sem priklopil čitalec kartic in pač nastanejo še 4 zarad njega. Zdaj ko sem umaknil čitalec, mi je kar naenkrat zunanji disk postal drive N
Imam pa ogromno torrentov in podobnih zadev v uTorrentu, in več bljižnic ter podobnih zadev.
Se da kako nastavit, da bi zunanji bil spet G.
Če ne pa kako se v uTorrentu že preneslim torrentom itd določi, da spet lahko seedam.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | torrent ne zacne s prenosom, le odpre gaOddelek: Pomoč in nasveti | 3957 (3448) | Endorino |
» | uTorrent vprašanje....Oddelek: Omrežja in internet | 1511 (968) | GTX970 |
» | povezava 100/10Oddelek: Omrežja in internet | 3006 (2314) | Pesimist |
» | µTorrent znatno hitrejši kot VuzeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20813 (18742) | roli |
» | Windows XP, brskalnik in uTorrent skupaj gredo ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3224 (3224) | bluefish |