» »

Zdr. pregled po prepovedi vožnje

Zdr. pregled po prepovedi vožnje

MrBrdo ::

Enkrat sem že pisal o tem, sem ostal zaradi alkohola brez izpita H(AM) kat. (+6 mesecev prepoved opravljanja izpita), ob tem sem imel še B kat. Prenehanje veljavnosti je za vse kat. ampak ponovno sem moral opravljat samo H, dobim pa oboje nazaj.

Zdaj mi je potekla prepoved, izpit sem že naredil, in sem šel zadnjič na upravno enoto (na tobačni), da bi dobil izpit. Ker sem delal izpit za H kat., sem zdravniško potrdilo lahko naredil kar pri osebni zdravnici (tam cca. 20€). No tukaj so mi zatežili na upravi. Rekli so mi da mora na potrdilu pisat še da je skladen z 179. členom ne-vem-kerega zakona (basically piše da moraš narest še nek psihološki pregled), kar je ok, potem so mi pa rekli da mora bit še za B kat.
A kdo ve če res mora bit na zdravniškem potrdilu tudi B kat., glede na to da mi te kategorije ni bilo potrebno ponovno opravljat? Namreč to mi predstavlja problem, ker ne vem če mi lahko osebna zdravnica izda tudi za B kat., če ne pa moram vse še enkrat plačat in še dražje bo.

A se mi splača to delat pri osebni zdravnici? Namreč zdaj je še na dopustu... Izdala mi je za H kat., a mi lahko enostavno še dopiše za B in tole po 179. členu, mogoče po potrebi pred tem še napoti h specialistu? Ali moram za to nujno na medicino dela?

Če pa ne morem pri osebni zdravnici, a mi lahko nekdo priporoči kje bi to lahko najbolj enostavno in z najmanj komplikacij vse skupaj uredil? Da mi ne bojo še s kakšnimi očalami potem začeli (mam čisto vredu vid in ne rabim očal, ampak so mi enkrat že nekaj težili, čeprav mi potem na koncu niso nič napisal)...

Hvala.
MrBrdo

Ice-Heki ::

Dr. Radivoje Nikolić. Naročiš se in na vrsto prideš (verjetno) že isti dan, sicer pa najkasneje v 3 delovnih dneh.

MrBrdo ::

A ta nič ne komplicira? Kej veš kako je s tem, ker rabim da gor piše da je skladno z 179. členom (psihološki pregled)?

Hvala!
MrBrdo

MrBrdo ::

A fak, ta Radivoje je iz Škofje loke.. A kdo pozna kakega v Ljubljani, da ne tečnari preveč? Čim prej bi rabil vedet, ker čaka izpit.. :) Hvala!
MrBrdo

MrBrdo ::

Ok če kdo išče takega ki ne komplicira mu priporočam tega Dr. Radivoje Nikolić, oz. njegovo PE v Ljubljani (v murgle center). Danes sem bil tam in sem vse zrihtal brez problemov.
MrBrdo


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

bolniška odsotnost - vprašanje...

Oddelek: Loža
476967 (4600) korenje3
»

Izpit kategorije A

Oddelek: Loža
3613375 (5491) bajsibajsi
»

Ali lahko zahtevaš napotnico pri osebnem zdravniku pri specialistu?

Oddelek: Loža
93941 (3491) reeves
»

Izpit za A kategorijo, CPP, republiški,...

Oddelek: Loža
62338 (2155) betmen
»

ponovno opravljanje izpita - CPP?

Oddelek: Loža
174124 (3651) blackbfm

Več podobnih tem